Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ivi naplója


Hápci [77322 AL], gazdája Ivi
Tök jó volt!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77322
Tök jó volt!!!

Szasztok! Ahogy írtam az előző beírásomnál lehet hogy megyek Harry Potteres napra. Na voltam TÖk jó volt. Találkoztam Harry Ron és Hermione magyar hangjaival, beszéltem velük autogramot is kértem, és Harry hangja: Ádám még rá is írta hogy Ivettnek szeretettel. Voltak állomások. 1.:Ki kellett próbálni a Harry Potter és a Főnix Rendje PC játékot. Tök jó volt. Beszéltek is meg minden.
2.: Ki kellet színezni 1 képet. Én Hermionét színeztem ki. 3.: bájitalt lehetett kotyvasztani. De nem volt jég ezért senki se főzött. Pedig jól jöhetne 1 szerelmi bájital vagy 1 százfűlé főzet. 4.: Az Elvarázsolt Kastélyban volt
mikor bementünk akkor pörgő székre meg mozgóra rá kellett ülni. 5.: Kérdéseket tettek fel. 6.: Nagy kockákból ki kellett rakni 1 Harrys képet. És mikor megmutattam hogy az összes állomáson voltam kaptam 1 Harrys bubifújót. Ja és míg anya az Elvarázsolt kastély sorában állt én addig elmentem a színpadhoz és tettek fel kérdéseket és az egyiknél felhívtak. Az volt a kérdés hogy ki Hedvig. Ez könnyű volt Harry Baglya mégis izgultam. El is felejtettem bemutatkozni. Aztán mikor lementem akkor mondtam meg a nevem. A néni úgy hallotta hogy azt mondom Betti.Nagyon jó volt. És h válaszoltam kaptam 1 bubifújót (így most kettő van) és 1 Harry Potteres lufit. Nagyon jó volt!! Remélem jövőre is lesz.Ha tudok felrakok 1 képet a magyar hangokról és arról a néniről aki azt hitte Betti vok. A fekete kalapos néni az. Na csá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat