Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Juca naplója


cukorborsó [109054 AL], gazdája Juca
2007-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/109054
2007-07-12

Nahhhh ide végre bearkom azt a szöveget amit bemutatkozásba akartam. Nemrom ki olvassa majd el, és vicces, mert sajnos 3000 karakterbe szorítottak :( XD szóval lett volna még mit írnom... nöpö.

Hello BEllo!
Ilyenkor fogalmam sincs mi a fenét írjak, meg nemtom ki olvassa el, de azér nem vok lyan borúlátó ezzel kapcs, mint egyesek itt ;). Írtam amúgy egy tök jó bemutatkozó szöveget, de nem engedi berakni :@ nemtom, nekem a zene az egyik legfontosabb, több hangszeren is játszottam/játszok. Kedvenceim a 80as évek, szóval ezen belül a régi rock, de amit ma neveznek így azt nem nagyon hallgatom. Eltértem kicsit más irányba, mert egyikk fő kedvencem a Scissor Sisters, akik marha jó zenét csinálnak, sokkal jobbat mint a mai divazenekarok és előadók, és nemcsak egy stílusban hanem istentuggya hányban és ez a változatosság a jó bennük (mellesleg cuki az énekes ;) ) Másik kedvencem Mika, kommentálnom nem kell miért :D. Nem szeretem annyira az alvós zenéket, de néha jó ennyi magas hangú hapsi áriázása után :D pl thirteen senses, james blunt, és kééépzeld komolyzenét is hallgatok, mert szerintem mégiscsak az az igazi zene amit hangszerrel játszanak és kész :P. Magamról annyit h változó hangulatú vagyok, egyik percben ugrom mindnekiért a tűzbe máskor meg leütném az illetőt. Nagyo lusta vagyok, csak azért nem megyek néha sehova, mert lusta vagyok felemelni a seggem és elkészülni... tudom h szar szokás de most szokjak le mi... utálom a cigit mert undorító habár passziv dohányos vagyok sajnos, és arra a kérdésre h miért mondom azt h szar, nem is tudom milyen, hát csak annyit h pontosan tudom, mert lassan 16 éve szívom mások által kösz nem kell még több. Szeretem az angol nmyelvet meg az ilyen könyveket, szövegeket stb. Kedvenc íróm Stephen King (:D) amire kb 12 évesen jöttem rá, és csak kicsit rökönyödtek meg a népek, h 5.esen a Cujót olvasom :D:D:D de nagggyon jó ajánlom mindenkinek. Ennek ellenére a horrorfilmeket nem szeretem, csak ha 5en vagyunk és végigröhögjük az egészet :D az már úgy sokkal jobb.
Nagyon szeretek írni, akármit, ez szerintem meg is látszik, mert már egy csomót rizsáztam néha semmiről is :D rajzolni is nagyon szeretek, ezt a fizikafüzetem szívta egész évben, mert ennyi félmeztelen hapsit reál tantárgyú füzetben még nem látott senki sem sztem ;)jah ehhez fűzöm h UTÁLOM és meghalok a fizikától, kémiától (mondjuk ezt már jobban tűröm) a biosz nagyon uncsi és nem tudom megtanulni, a matekot meg ugye muszáj.. azzal meg is békéltem. De hogy hogy tud valaki fizikatanárnak menni... ez negatív csoda számomra. és sajnos nem is voltam elég szép ahhoz h megadja a négyest, ahogy másokkal tette tavaly, de no problem, errl nem tehetek XD.
NAh nemtom volt e valakinek türelme végigolvasni ezt az egészet, agy elriadt az elején :D Jah és mindenkinek az agyára megyek magam körül a melegek iránt érzett rajongásommal XDD mit tegyek, ha minden kedvenc előadóm az na.. mindenki azt szereti amiért rajong :D nah ez nagy hülyeség lett de sebaj. Szóval ha utálod a langyos embereket, vagy szkinhed vagy (:D) vagy esetleg rasszista hungarista elis tűnhecc mert az ilyen embereket nem értem meg. Minek kell valakit olyan dolgok miatt utálni amiről nem tehet? nah itt be kell fejeznem mert túlírtam a határon XDDDD bye mindenkinek


Atyám micsoda agyi állípot kellett ehhez... mondjuk a szokásos :D
Nah bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat