Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szabcsi naplója


Tai-Yang [31843 AL], gazdája Szabcsi
Lenti

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31843
Lenti

Ma vagyis tegnap szóval a lényeg lényege voltunk strandon lentibe.Nem volt olyan nagyon meleg...a 2 méteres vízbe kész csoda hogy jégkockákat meg fagyott emberkéket nem láttam.2x átúsztam a pálmafás medencét, meg 3x voltam a vadvízáramban, és még az óriás csúzdán is mentem egypárszor. az volt a legjobb. DE! volt egy kis baj, ami nem is volt akkora baj, de talán a Cintinek mégis, az hogy jöttek az Abigélék is :S ááá de nekem ez nem volt gond. én végig egyedül voltm távol tőlük. meg le se ért a lába a pálmafásba.
De nem értem mért csodálkozott az Otti néni azon hogy egyedül vagyok a medencében?! Már megszoktam hogy strandon mindig egyedüll vagyok. És sose unatkozok. Feltalálom magam. De mégsem. Mikor az Aliékkal megyünk ezen érteni kell: ÉN, János, Marci, Kriszta,Alida akkor nem vagyok egyedül.
HAHA de mikor megeredt az eső 6 óra fele...akkor meg a strand eggyik végéből futhattam a másikba ahol ők voltk. ha nem futok meg se vártak volna. jellemző. most hogy találtam volna meg őket a fedettbe? még jó hogy az Otti néni monta h ott lesznek.Hát kössz szépen. Mind1. Akk kimenetm volna az autóhoz.És ott álltam volna egyedül kb. még 1 órát. sebaj. megúsztam volna valami ostoba betegséggel ha megfázok.
Mikor kimentünk az autóhoz akkor már csak a mi meg az Abigélék autója volt a parkolóban.Míg bepekolták a cuccokat mi beszálltunk a cintivel, mert kint meg lehetett fagyni.És akkkor az Abigél mit csinált???
NEKIDUGTA AZ ORRÁT AZ ABLAKHOZ, és olyan orra volt neki mint egy malacnak LOL. le is fényképeztem HEHE. majd felrakom a gépre. olyan feje volt....mint egy KOBOLDNAK ! na ennyi mára nem tok mit írni. ja de mikor hazajöttünk a Besszi meg a Dorka beugrottak az autóba sáros lábbal. wáááá és pont rám! :'( vleee
És egész úton hazafelé meg odafelé az én CD-m szólt ami tök jó lett. éS MAX hangeerrrőn a TUC TUC :D
HELLO KITTY-S SAJTOS PIZZA :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat