Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

j0zs0i naplója


szutyok [303467 AL], gazdája j0zs0i
2007-08-17 Péntek Álom/Mese

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/303467
2007-08-17 Péntek Álom/Mese

Huhh vége a mai elfogallt ságnak ami nem más mint fűnyirás és locsolás... ma kiolvasom még a könyvemet is..
Vasárnap fiesta 7re megyek hacverhoz sütögetni aztán taxival a fiestára.. De fasza lessz xD
Itt a multkori álmom felytsétek meg ha tudjátok XD

MESE / ÁLOM

Ugykezdődött az egész, hogy Elaludtam nagy meglepetésre!
Az álmom elején Alvin koncert volt ... Utánna hirtelen az utcavégi erdőbe cseppentem mint megfigyelő .. Egy fiatal lány ment ott És még pát olyan ember akik nem figyeltek semmire csak mentek (mint a zombik)..Olyasmi lehetett mint valami népvándorlás szekerekkel ..
Nah ezt a lány valahogy fellökték a szekerükre.. És ugy haladtak tovább. Befordultak egy földutra uttmentek végig.. A léány nem tudott leszálni a szekérről vagy nem is akart nem tudni de talált egy kötelet és ugy mint Jancsi és Juliska megakarta jelölni az utatat. Igy is történt.. Az utat sürün bokrok és fák fogták közre...
A szekerekkel behajtottak egy boltives kapun ami mellet ugyan csak fák és bokrok voltak ..
Itt helyszint váltott az elmém . Az Alvin és a mókusok zenekar tagjai jelentek meg és a muskétások (lovakon mind a 7en). Elhaladtak a földutvellet az aszfalton de Viki visszafordult és megpillantotta a földutat ahol nyomokat látott szólt a többieknek hoyg nézzenek körül eggyütt... Oké elindultak a földuton befelé . meglátták a kötelet ami akkor hirtelen lángra kapott és elégett, de a hamu után még tudtak menni ... Gyorsan elkezdte vágtázni mert a szél is elkezdett fujni. Közben a lovakon külön féle mutatványokat mutattak be... Hirtelen csak a muskétások maradtak.. Nézőpont váltás! Most a zombiszerü félembereknet láttam. Vagyis csak eggyet egy puskával .
Beszaldt egy ló a boltiven .. ezt észre vette az emberke aki célzott. Jött az eggyik muskétás! a boltiv átalakult alaguttá amiben volt egy jobbos kanyar... Belovagolt Daltanyan. Meglátott egy embert az alagut végén akihez vissza akart fordulni de kiért az alagutból. Azombiszerü lény lőtteggyet daltanyan vissza fordult és leszálta lóról hogy figyelmeztesse az alagutban lévő embert hogy ne mennyen tovább mert megölik ...Erre előkapot (a zombiszerü teremtnmény)egy pisztolyt. A többi muskétás is ide ért és én is valahogy oda kerültem közéjük ... Daltanyan menekült eltalálták a lábán. Ugyan ebben a pillanatban a pisztoly golyószoróvá változott.. Aztán elbujtunk a tartályok mögött a zombi megált és "örködött".. Itt leáltunk beszélni arrol hogy hogyanis juthatnánk ki .. Volt egy kapu. Nem messze tőlünk de nem mentünk ki rajta. Egyszer csak az eggyik ablakon lelógott egy test . golyószorópisztolya volt mindenki bujt elfele. Én nem mozdultam kétszékel próbáltam takarni magam . Voltott 2 kisfiu ois akik nyugodtan jácadoztzak köztem és a pisztolyos lógo emberközt. A zombiszerü lény elkezdett lőni .. Szerencsére a szék ülőlapja felfogta a golyókat Hátam mögül lelötték ..
A muskétásoknak sikerült kiszaladniuk a kapun, de nekem már nem ment. Megjelentek a zombik rgy ajtóbol jöttek ki .
Ugytettettem mintha én is zombi lettem volna (voltak vagy 6-an). Leültek mellém a székre az asztalra.
Besszéltek valamiről én megelaludtam az eggik zombi mellet és arra keltem hogy a álán van a fajem -_-"
Aztán ez az ember is aludni akart leakarta helyezni a fejét a váálamra tiltakoztam majd az ölembe fejezte a fejét és mit tehettem vona nem akartam lebuktatni amgam hagytam ... MAJD valahogy letoltam magamról kinéztem az ablakon és láttam hogy a gyerekek vigan korcsiolyáznak a jegen. Valahogy mintha nagyon jóban lettem volna ezekkel az emberekkel .. Kimentem télvolt. Papucsba voltam mezitláb (nyáriasan) aztán az eggyik emberke szólt nekem hogy ő nem lépne rá a jégre mert vékobny én végigmentem rajta mert hogy ugyse megybele a papucsba tul nagy a talpa ahoz egyget léptem bokáig belesüllyedtem a vizbe. Gyorsan kiszaladtam majd megszáritkoztam Közbe a többiek röhögtek.
Itt valahogy bekerültem az eggyik épületbe ..nagy magas panel lakásra emlékeztetett.
Egszer csak a főnök levezetett a zuhanyzóhoz hogy megmutassa hol tusolhatok. Mondta hogy kint ükl a folyosón a nagyapja meg a nagyannyaa szobában. kimentem a folyosóra a nagyi valamit moott majd elvette a papucsom amivel kitámasztotta az ajtót és azt mondta ugyse fog hiányozni ..nah a csávóka megmutatta a liftet hogykell használni én addig valami verembe nézelődtem amihez akkor kerültem amikorkiugrottam a falon egy betonozott veremvbe..(tudom érdekesen hangzik de ez van)
Aztán felmentem a föld felé majd körülnéztem a régi stilusu faluban. Vol ott egy bank meg egy bár, jah mega többi kis vityillo. És itt keltem fel .. Hála tesómnak ...


Nah ennyi ha gondolod olvasd el bár nem tom hányan lesztek akik végig olvastátok x)
Pá majd legközelebb ...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat