Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóri naplója


Trapi [218304 AL], gazdája Dóri
Félix

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218304
Félix

Reggel 21.-én a hugom berontott a szobámba és elkezdett kiabálni:-Kismacska!!!
Én még persze aludtam és nem fogtam fel a dolgot,de megint elismételte és akkor már ébren voltam.Szép nyugodtan lementem a lépcsőn,mivel nem akartam hinni a fülemnek,azt hittem a hugom csak szórakozik.De mikor kinyitotta a bejáratiajtót(a hugom)nem hittem a szememnek,ott etett apa egy feket-fehér kismacskát!
A háta fekete volt és a lábán fehér ,,papucsok" voltak,mindegyik lábán különböző!Az első egyik lábán csak egy kis fehér folt,mintha lecsúszott volna a zoknia.A másik első lábán a térdéig volt felhúzva a zoknia,a két hátsó lábán pedig teljesen.Nagyon aranyos volt!
Elvileg nem akartunk macskát,mármint a szüleinkre értve,ez csak véletlenszerűen jött.Apa beszélgetett a szomszéddal(idős) és egyszercsak azt kérdezute aoatól:-Nem kell egy kismacska?!-és már adta is át apának.Ott volt a kertjében,mert valószínűleg elcsavargott az anyjától és a tesóitól,és nem talált vissza.A háta vizes volt és éhes is volt,úgyhogy valószínűleg egész éjszaka koborolt,szegény kiscica!!!
Olyan szép volt és aranyos,hogy apa és anya beleegyezett,hogy megtartsuk!!!
Ugyebár nemrég itthagyott minket Pamacskám,az első cicánk,és én még mindig nem vagyok túl rajta,de a malackáim és az új cica kezdi már velem elfelejtetni.

A cicát nagy vitatkozásra,de sikerült eldönteni a nevét,Félix lett,mert kisfiú!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat