Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ákos naplója


Tucsok84 [86542 AL], gazdája Ákos
2007-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86542
2007-08-30

Üdvözlöm kedves Olvasó, remélem érdekes és hasznos információval tudok szolgálni, Önnek eme új fajról, amit nem régiben fedezett fel egy porul járt tudós csoport az Egyesült Államokbeli Mississipi folyó menti sövényesben.
A karalábé ember latin nevén karalábusz humanusz, alapjában véve egy szelíd jószág keletkezésének legfőbb oka USA-ban zajló erdőpusztítás. Az erdők helyén élő emberszabásúak így kiszorulnak természetes életterükből ezért élelem után az erdők helyére telepített karalábé földeken keresnek táplálékot. Ez persze még nem lenne elegendő, ahhoz, hogy ilyen amorf élőlények, mint a karalábé ember megjelenjen.
A földeken gén manipulált karalábékat termesztenek, amik tartalmaznak számos jótékony emberi gént is, így segítve elő az emberi mutálodás, evolúció egy következő lépcsőjére való lépését.
Igaz ez még mindig nem elegendő, hogy ezek a lények ilyen hamar kifejlődjenek. A legfőbb okozója a karalábé ember létrejöttének az emberi mulasztás.
Ez a történet egy olyan fiúról szól, aki kedvesével a karalábé földön akart közelebről megismerkedni kedvesével és véletlenül pont arra járt egy csoport karalábét vadászó ember szabású is.
A baleset megtörtént a karalábé ember embriók már növésnek eredtek és senki, semmi nem volt ami megállíthattta volna a láncreakciót




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat