Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Fini Bond [173716 AL], gazdája Betti
Vasárnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/173716
Vasárnap

18 vagyok! Nem tudom,hogy sirjak vagy nevessek.
Nem ilyenre terveztem. Sőt, épp az ellenkezője lett.
Valahogy nem vagyok jó a tervezésben. A tegnap este se ugy alakult. Igaz, nem volt rossz. Sőt, egy ideig nagyon is jó. Itt volt Iris. Jó volt látni. 3 éve nem láttam. Sokat változott. Neki örültem a legjobban. Na meg a pestieknek. Dórinak meg Márknak.
Mindenki gratulált. Az összes barátom, ismerősöm, az osztálytársaim...Különlegesnek éreztem magam. Igaz, csak 2 órát tartott, de megérte. Aztán valahogy igy folytatódott a vasárnap is. Ezt a családdal töltöttem.
Soha még nem kaptam ennyi puszit, mint ebben a 2 napban =)) Ja meg virágot, lapot, sms-t, mailt meg mindenféle szép üzenetet =))
Mindenkinek eszébe jutottam, mindenki gondolt rám. Még azok is, akikről nem is gondoltam volna.
Bár egy dolog hiányzott. Nagyon. Szerettem volna, ha van, de látom nem kivántam elég erősen =))
Nem baj, majd a következő életemben. Talán akkor szerencsésebb leszek.Na mindegy. Ez az én napom és csak az számit,hogy eddig eljutottam. Nagykorú lettem. Huha!! Nagykorú.
Hozzá kell szoknom. Remélem menni fog és azt is,hogy minden teljesül, amit kivántam magamnak. A szőke herceg (aki barna), a vizsga, a kettes németből meg matekból,a matura, az autó (ami állitólag peugeot 206 lenne, ami jó lenne) és a legeslegnagyobb ľeljam...egy ici pici kutyus. 18 éve sirok érte. Talán végre meghallgattatik könyörgésem. És nem csak ez az egy, a többi is.

Boldog szülinapot Betti!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat