Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsé naplója


SzöSzy:) [200292 AL], gazdája Zsé
Srep :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/200292
Srep :D

[11:49] Srep: A suliban a gyerekek az igeidőket tanulják. A tanítónéni magyaráz: - Én ajándékozok, te ajándékozol, ő ajándékoz. Milyen időben van ez, Pistike?- Úgy Karácsony táján, tanító néni.

[11:52] Srep: - Pistike, remélem tudod, miért neveztelek kis tökfejnek!- Mert még nem vagyok olyan nagy, mint a tanárbácsi.

[11:55] Srep: - Kisfiam, észrevette a tanító néni, hogy segítettem megcsinálni a házi feladatodat?- Nem, apa.-
És mit mondott rá?- Azt, hogy egyre butább vagyok.

[11:57] Srep: - Zsófi, miért késtél az iskolából? - kérdi a tanár.- Azért, mert a házunkba belecsapott a villám. - Ezt nem hiszem el.- Jó, akkor mondok mást.

[11:57] Srep: Gimnazisták irodalom órán a következő feladatot kapták: Írjanak egy fogalmazást, mely a következő témaköröket öleli fel:- Vallás - Szexualitás- RejtélyA legtömörebb fogalmazás a következő volt:"Te jó Isten, teherbe estem, de fogalmam sincs ki az apa!"

[12:01] Srep: Pistikét felszólítja a tanárnő:- Pistike, mondj egy igekötőt és egy személyes névmást!- Ki, én?- Nagyon jó!

[12:04] Srep: A fiú az apjának.- Apa, hoztam egy 4-est.- Miből?- Egy kettesből és két egyesből.

[12:06] Srep: Történelemórán a tanár:- Hogy hívták Árpád feleségét?- Pehely!- És ezt miből gondolod, kisfiam?- Hát a Vikidál azt énekli: Árpád népe hej!

[12:09] Srep: Egy általános iskolai biológia-dolgozatból:Kérdés:"Mi a bőr szerepe?"Válasz:"Hogy megvédje a ránk néző embereket a hányástól."

[12:10] Srep: Egy gyerek ballag iskolatáskával a vállán, egy autó szép lassan követi. A vezető kiszól a gyereknek:- Ha beszállsz, kapsz 500Ft-ot!A gyerkőc oda se néz, megy tovább. Kis idő múlva a sofőr újra megszólítja:- Ha beszállsz, kapsz egy 1000-est és egy csokit.A srác rá se bagózik, sétál tovább nyugisan.
[12:11] Srep: Két perc múlva az autós egyre izgatottabban:- Ha beszállsz, 2000Ft-ot kapsz, és két tábla csokit!Mire a gyerek flegmán:- Apa! Ha már Trabantot vettél, tanulj meg élni vele!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat