Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kátya naplója


Pokoli... [241124 AL], gazdája Kátya
mily'elégikus

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/241124
mily'elégikus

Újra írok.
Elmúlt a nyár, nagyban tart a tanév, aminél rosszabb még sosem volt. 11 évig nem tudtam milyen érzés, de most olyannyira belémivódott az iskolaundor, hogy félek, felemészt ez az egész mindenség. Jelenleg azt érzem, nem fogom sokáig bírni a cuccot, hamarosan feladok mindent. Alig kezdtük el az iskolát, de már teljesen maga alá temetett. Mekkora baromság. Tök röhej ez az egész rinyálás, nincs semmi értelme, viszont valamilyen szinten jó. Szeretem a pesszimizmust. Mert tetszik. És szerintem ez egyáltalán nem negatív kijelentés.
Egyszerűen csak az van, hogy most mindent rossznak vélek, s véleményem szerint ez már nem fog sokat változni. Szerintem nem fog semmi sem segíteni, ebbe bele fogok törődni lassacskán, s ezzel máris jobb a rossz is.
Peti ott van nekem, hálás vagyok - ha valamiért érdemes élni, akkor az az Ő létezése s az iránta való szerelmem. Nehéz néklüle (de vele sem könnyű :) - csak viccelek).
A legtöbb dolog pedig nem érdekel. Kezdek befásulni, ami borzasztó és riasztó is. Nincsenek hosszú távú terveim, nincsenek a jövővel kapcsolatos elképzeléseim. Amit akarok, az lehetetlen; amit kéne, azt utálom. Jelenleg így állok és pont.
Élek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat