Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Miklós naplója


gorkíj [191312 AL], gazdája Miklós
2007-11-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/191312
2007-11-29

(((Hali! Nem is tudom mit írjak, inkább kérdezzetek. Úgysem ismertek meg pár sorból. Na jó, kérdezni biztos nem fogtok, akkor 1 kicsit mégis írok.:-) Szeretem a repülőket, főleg a hadi gépek érdekelnek,na meg a hőskorszakbeliek, tök hülyének is néznek emiatt..., nem értik, pedig ugyanolyan mintha autókat v motorokat hajtanék...("Jajj de hát az leesik!!!" mééé?? talán valamelyik örökre fenn maradt valaha is?;) ).
Makettezem, modellezem ( na jó 1 repcsim van ami repül is, de csúnyán landol, ha az landolás:) ) Szeretem a rockot, na de nem mindet, válogatós vagyok, meg nem is nézek ki rockkernek, de nem is tartom magam annak... nem tom. Csak tetszik, legalább élő zene! És sok halhatatlan van.
Nem szeretek haragban lenni senkivel sem, rosszul viselem az ilyesmit, akik ismernek tudják... Szerintem az nem jó dolog. És miért is veszik össze két ember...? Nem tom.. rengeteg oka lehet... legtöbször csak butaságon,vagy a gyerekes makacsság miatt, vagy mindkettő, vagy valami máson, amit nem lehet érteni hogy ezért miért kellett összeveszni. Sajnos tapasztaltam, velem is megesik olykor olykor... senki sem tökéletes , de senki sem...és néha mire észbe kap az ember, már meg bántott valakit akit szeret. És ilyenkor kell tudni odaállni, a szemébe nézni... és kimondani.Hiszen mindent meg lehet beszélni. Nah lehet 1 kicsit lelkizősre sikeredett de ez van... nem szeretem ha az egyik ember lenézi a másikat vagy gúnyosan kineveti és kibeszéli a háta mögött csak azért, mert az kicsit másképpen gondolkodik, vislkedik vagy érez mint ő...nincs két egyforma ember...Ez a szép az egészben. Mindenkinek alkazmazkodnia kellene 1 kicsit a másikhoz, de azért az elveinket és céljainkat ne adjuk fel. Az nem megoldás, csak beletörődés...
Nah mostmár abbahagyom, nem rabolom el az időd a butaságommal... Jah, hogy Gorkíj minek van azt nem tom... csak van... még 1 okkal több hogy 5 perccel tovább kockuljak...(bocs Gorkíj ne vedd a szívedre :-)) (volt célja valamikor, azért lett, de má' nincs sajna...)
Legyetek jók! )))


Nah ez volt az Al-omon.... hát ez olyan amilyen.... de ez van, vagyis csak volt... de viszont ennek köszönheti Gorkíj a párját:D... de jó neki...:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat