Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

liána naplója


Lia˙ [302985 AL], gazdája liána
LOOL korareggel nevetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/302985
LOOL korareggel nevetés

[11:00] ©VEJK: Ül egy fickó a vonaton, az egyik kezében egy szeg, a másikban egy darab kő.- Ember! Miért tartja a kezében azt a követ, meg azt a szeget?- Hogy el ne felejtsem, hogy Kőszegre utazom!- Aztán mit csinál majd, ha Szarvasra kell utaznia?

[11:00] ©VEJK: - Ki verte így össze a pofádat?- Tegnap kivételesen józanul mentem haza az éjjel, és a feleségem nem ismert meg

[10:59] ©VEJK: A leprást és az elmebeteget a dutyiban egy cellába zárják. Első nap lerohad a leprás keze, megfogja, kidobja az ablakon. Másnap a lába rohad le, azt is kidobja a rácsok között, és így megy ez napról napra. Egyszercsak megszólal az elmebeteg:- Mi van leprás, szökünk, szökünk?

[10:58] ©VEJK: Mi az?- 100 foga van és 4 lába?- Krokodil!- És mi az?- 4 foga van és 100 lába?- Veresegyházi asszonykórus.

[10:57] ©VEJK: - Mi jut eszébe a szőke nőnek először arról, hogy hosszú és kemény?- Az általános iskola.

[10:57] ©VEJK: Egy szőke nő megy az autójával, megállítja egy csöves és cigit kér. A nő ad neki cigit.Legközelebb újra találkoznak, most a csöves tüzet kér, a szőke azt is ad neki.Harmadszorra is találkoznak, most ezt mondja a csöves:- Adjon 500 forintot, és megmondom, hogyan juthat ki a körforgalomból!

[11:02] ©VEJK: Kovács és felesége kirándulni megy. Kovács megkérdi a vámostól:- Aranyat lehet átvinni?- Lehet.- És 120 kilót?- Azt nem.Ekkor odafordul a feleségéhez:- Hallod aranyom? Te itthon maradsz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat