Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andi_Hilda naplója


csokis_mogyoro [118510 AL], gazdája Andi_Hilda
Anyunak es Apunak egy uzenet...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/118510
Anyunak es Apunak egy uzenet...

Egy Uzenet

Higyetek el.Ha el akartok valni,engemet nem zavar.Csak ne adjatok el vagy ne adjatok orokbe. Valaki azert mindig latogasson el hozzam hebe hoba,habar nem latogattok minden nap.Legyszi.
De neha faj,mikor arra gondolok,hogy szulo nelkul maradok,es majd egyedul kell megtanuljak mindent.Ha ti elvaltok nem lesz ki megtanitson irni,olvasni,es nem lesz ki vigyen a nagy szep iskolaba:a Roxford iskolaba.Tudjatok:nagyon elszeretnek menni oda.
De megis megnyuktat,hogy megsem valtok el.De apu:ha nem fogsz latogatni,akkor ki fogja elmeselni este Harry Potter 2.reszet. Anyu nem tudja azt a szep meset.Csak,hog tudjatok:ti KIEGESZITITEK EGYMAST.
APUUUUUUUU:remelem azert meg meg fogksz altogatni es azert meg fogsz szeretni. Hogy nyuktass meg legyszi irj egy levelet.(habar meg az utolso lesz ebbe a honapba).
*Ja es kifelejtettem azt,hogy:en megertelek,hogy nincs idod ram...de azert eleg lenne ha csak minden 2 honapba latogatsz meg,vagy az is eleg,hogy irsz egy levele amibe az all,hogy:"Szia",mert az mar megnyuktat,hogy szeretsz.
Es anyuuuuu:apu nem lesz minden este mellettem epp ezert ajanlom,hogy olvasd el Harry Potter-t s majd meseld el nekem.....
--->Kiss for everybody....
--->I love my father.
--->I love my mather
--->now I study in English
--->you will bw missing



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat