Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Réka naplója


Pintyóka [46152 AL], gazdája Réka
NAPLÓÓ!-Mai esemény:szemétszedés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46152
NAPLÓÓ!-Mai esemény:szemétszedés

Sziasztok! fúú régen írtam.
Igazából a Kutyavilágon akartam és kezdtem írni blogot, de nem igazán működött, szóval itt folytatom.
Örülötök, mi?:))
Tényleg!
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!
Aki olvasott akár egy betűt is a naplómból, légyszíves írjon nekem, kíváncsi vagyok kikhez jut el az eszmefuttatásom:)

Ma valami városi tudomisén milyen, "zöldítő" program keretében angolóra helyett a faleveleket, gallyakat, csikkeket takarítottuk fel az iskola körüli zöld területekről. Meg sarat. Megrendítő volt, főleg, hogy az igazgató fényképezőgéppel a nyakában tessékelt minket ide-oda. Ő persze nem segített egyebet...
Sok zsák trutyi összegyűlt. Bár enni levél holnapra is lehullik. Jó, szerintem oké, hogy kivesszük a részünket meg minden... De elég lenne az iskolán belül. engem személy szerint nem zavar, ha meg kell fognom pár sáros levelet, vagy söpörnöm kell. Nem erről van szó.
Ezt inkább a sok munkanélkülire kellene bízni, akik mit nem adnának egy pár forintért. Múltkor,március 15-én kokárdát vettem egy árustól. Elmesélte, hogy egy építkezésen dolgozott, és az ígéret ellenére nem fizették ki a munkáját.(!!) Ezért árul mindig kokárdát, barkát, ilyeneket, hogy meg tufjon élni. Pedig neki minden munka jó lenne. Akkor miért nem lehet rájuk bízni?? Annyi pénze még van szegény országnak, hogy pár forintot, meg egy-két zsemlét fizessenek nekik. Ha rendszeresen takarítanának, akkor mindenki jól járna. Ők nem halnának éhen, ezért nem kényszerülnének lopásra, stb. A környezet tisztább lenne.- így annyi felújításra sem lenne szükség.
Sokkal jobban megérné.
De nem, csináljuk mi, elmarad az óra, (hadd butuljunk :D) és nincs nagy eredménye. Gratulálok.

Miközben tisztogattunk az óvoda mellett, csomó kisgyerek gyűlt a kerítés mellé, és onnan figyeltek minket. Igazán nagyon aranyosak voltak! Sokan mondták, hogy majd a mi sulinkba jönnek. Drukkoltak, bíztattak minket, mi meg bezsélgettünk velük. Kedvesek.
Szeretem a kicsiket. Mondjuk azok az elsősök például picit ellenszenvesek, aki nekemrohan, kiejtem a cuccaimat a kezemből, s mire mondom gúnyosan, hogy "köszi" csak visszaordít bolfogan, hogy "szívesen"... Meg akik egymást kergetik, azzal, hogy "B*zd meg, te kis g*ci!". Hát, az új nemzedék...
De ők felettébb bűbájosak voltak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat