Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

L. naplója


Tevus baby [177562 AL], gazdája L.
900.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177562
900.

Tevus baby szülinapja alkalmából:
Tevém a napokban lett 900. napos. Ezért szeretném leírni Tevus baby-m rövid kis történetét.
Kb. 2 és fél éve kötötték be hozzánk az internetet. Én aznap elkészítettem életem első tevéjét, Tevus baby-t. Mellette sok-sok tevém volt. Őket már elajándékoztam. Most Tevus baby mellett van még egy tevém: Ugrancs.
De visszatérve az én kistevémhez: Naponta feljártam hozzá. Rengeteget "lógtam" a teveclubon. Akkoriban megismertem egy nagyon aranyos lányt, akinek a tevéje 800 napos volt. úgy irigyeltem őt, nem is gondoltam, hogy egy nap az én tevém is ilyen idős lesz.
Ekkor megváltozott egy kicsit a teveclub. Ebből az időből arra emlékszem, hogy sok olyan hirdetés volt az üzenőfalon, amely 'gazdája' a Régi TTC-t akarta.
Egyszer-kétszer a tevém ellopását is megkísérelték, amikor már kicsit nagyobbacska volt. Ebből egy emlékezetes:
Kaptam egy levelet egy lánytól, hogy a barűátnőjével versenyeznek, ki tud jobb tevét szerezni. Adjam meg a hívójelét Tevus babynek. azutáán visszaadja. Hát akkor még fiatal voltam és tapasztalatlan xD, és ezt írtam vissza neki: " Ha te ideadod a tevéd addig, akkor én is odaadom". Hát megírtam neki a hívójelet, és a tevét nem, de a tulajdonomban lévő datolyáimat ellopta. (azóta nem is volt ennyi datolyám). Visszaléptem szépen Tevus baby-hez, megnéztem kinek küldte a datolyákat. Egy másik tevéjének. Szerencsére ugyanaz volt a jelszava mint Fobo-nak (akit addig ideadott), és mentettem a menthetőt: visszaküldtem Tevus baby-nek a datolyákat, de mostmár jóval kevesebb maradt, mint volt.
Egy időben sokat nem léptem be tevémhez, szinte minden héten jött a levél a teveclubtól, hogy gondozzam. Ilyenkor felmentem, megetettem. De egyszer elfelejtettem megetetni, mikor megkaptam az újabb levelet, és a következőben már az állt, hogy sajnos meghalt. Nagyon rossz érzés volt, azonnal rendeltem a datolyákat, hogy újraélesszem. Sikerült. De ugyanez mégegyszer megtörtént. Ekkor megint nem akartam elengedni, megint küldtem a datikat. És még ezután sem mentem mindennap hozzá, de 2-3 naponta azért látogattam őt...
... mindaddig, míg az üzenőfalon meg nem pillantottam, egy üzenetet, mely egy Karaván magazint reklámozott. Megnéztem. Nagyon tetszett. Ezért beléptem a karavánba. /azt nem kell mondanom, hogy 1000 meg 1000 karavánban voltam már előtte/ És megjött a körlevél teles-tele játékokkal, és ezekkel szerezhető nyereményekkel! Én mint már írtam, rengeteg karavánban voltam, de az egyikbe sem volt ekkora összhang, sőt semmilyen játék sem! Ezeket a játékokat a Tevékeny Tevék alapítója találta ki, és sajnos azóta sokan lemásolták.
Lassan 100 napja vagyok tagja a karavánnak, és egyszer sem csalódtam még benne!
A karavánnak köszönhetően naponta többször jövök fel tevémhez, és mostmár nem fogom hagyni hogy meghaljon!
Boldog Születésnapot Tevus baby!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat