Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kovács Petronella naplója


Ashley1993 [317908 AL], gazdája Kovács Petronella
2008-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/317908
2008-05-25

Mi a cellulit? Hogyan alakul ki a narancsbőr?

A cellulit a kötőszövetben történő zsírraktározás által keletkezik; ez képezi az úgynevezett narancsbőrt. A jelenség elsősorban a hölgyek életét keseriti meg, az esztétikailag nem kívánatos bőrelváltozások miatt. A fokozott zsírfelhalmozódás miatt a zsírsejtek összenőnek és megváltoztatják, deformálják a sejtfalakat. Ezek a deformációk kiduzzadnak a kötőszövetet határoló vonalak között, így keletkeznek a bőrfelszínen a tipikus kidudorodások és mélyedések, a hasonlóság egy narancs kinézetével nyilvánvaló. További problémát jelent, hogy a hátráltatott véráramlás miatt a méreganyagok nem tudnak kiürülni, az új tápanyagok beáramlása egyre nehezebb, a kötőszövet elveszti a rugalmasságát. Sajnos ezért sem a testmozgás sem a drasztikus fogyókúra nem segít.

A nagy igazságtalanság

Akár a természet nagy igazságtalanságának is tekinthető, hogy a hölgyek nagy részének szembe kell nézni a narancsbőrrel, függetlenül attól, hogy fiatal vagy kevésbé fiatal, vékony vagy akár túlsúlyos. A narancsbőr fokozatosan épül ki a csípőn, a hason, a combon és a fenéken. Azonkívül azoknál a nőknél, akiknek olyan az életvitele, hogy keveset mozognak és a táplálkozásukat sem ellenőrzik kielégítően, a test meghatározott helyein kellemetlen dudorok, kitüremkedések képződnek. Továbbá a nők bőrszövetei hormonális ingadozásoknak vannak kitéve ( menstruáció, terhesség, klimax), amik kedveznek a további zsírtárolásnak. De melyik nő ne álmodna arról, hogy a nemkívánatos gömbölydedségtől és a csúnya narancsbőrtől megszabaduljon. Sokan ezért sokkmindent hajlandók kipróbálni. Fogyasztókúrát, intenzív testmozgást, cellulit elleni kenőcsöket, nagymama gyógy receptjét, karcsúsító pirulákat… mindent de sokszor siker nélkül.

Egy ultramodern, (nem agresszív) fájdalommentes technika

Az Endermologie egy olyan terápiás eljárás ami az érintett testrészeket képes átformázni a makacs narancsbőr ellen a harcot sikeresen felvenni. A speciálisan erre a célra kifejlesztett eszköz a bőr egy felületdarabját kezeli és ezen a felületen be –ill. kifelé történő görgőmozgást végez, és ezáltal egyfajta bőrgimnasztikával igén hatékonyan megmozgatja de fájdalommentesen megmozgatja a kötőszöveteket. Az Endermologie hatására egy természetes folyamatot indul el ami a fölösleges zsírlerakódásokat megszünteti miközben a bőrt erősíti és feszesíti. Az eredmény egy cellulittól szinte teljesen mentes, fényes és feszes bőr. Továbbá elmondható, hogy az Endermologie nem egy agresszív eljárás, ami a jó közérzetet és az ellazulást kiváltja. A különleges előnye, hogy kockázatmentes. A kezelések orvosi beavatkozás és kémiai anyagok nélkül történnek. Kizárólag arról van szó, hogy a szervezet természetes funkcióit stimulálja. Az Endermologie azok közé a gyógymódok közé tartozik, melyek a természetes megoldások kiváló tulajdonságait nyújtják.

Endermologie

Az Endermologie hatékonysága a cellulit – és testkontúr kezelésben bizonyított. Az Endermologie azt adja a nőknek, amit mindig akartak: egy fiatalosabb és egészségesebb megjelenést, ami tökéletes összhangban van a természettel. Az Endermologie egy olyan eljárás amivel hatékonyan lehet felvenni a harcot a legmakacsabb narancsbőr ellen is. A kezelés nemzetközileg elismert. Klinikai vizsgálatok támasztják alá eredményességét. Az Endermologie hatékonysága a cellulit és a helyi zsírfelgyülemlés elleni küzdelemben mára vitathatatlan.

Az óra visszafele ketyeg

A kozmetikai és terápiás előnyök mellet az Endermologie kezelési eljárásai több lehetőséget is nyújtanak az öregedési folyamat megfékezéséhez. Az Endermologie alkalmazkodik minden korosztályhoz és különösen jó eredményeket ér el az életkor okozta öregedési tünetek esetén. A bőr elveszti rugalmasságát, ami azzal a következménnyel jár, hogy a cellulit láthatóság szempontjából még inkább előtérbe kerül. Az arcon megszaporodnak a ráncok; a zsírlerakódások a toka és a lógó arc kialakulását okozzák.

Az Endermologie hozzájárul a kötőszövetek erősödéséhez azáltal, hogy élénkíti a helyi mikro keringéseket, és ezzel javítja a rugalmasságot és a bőr megjelenését. Azáltal, hogy a szövet természetes módon feszesebbé válik, a kezelés az arc területén hozzá tud járulni ahhoz, hogy a ráncképződést csökkentse és a zsírlerakódásokat felszámolja. Az Endermologie segít a test korral járó változásait leküzdeni, és ezáltal az Ön megelégedettségét növeli.

Eredmények

A pácienseket hetente egy – két alkalommal 35 percig kezelik. Ezalatt egy speciális harisnyanadrág szerű öltözéket viselnek. A kezelések eredményei a test mérésével és előtte-utána fotózással kerülnek megállapításra. Ezáltal egy egy-két számos méretcsökkenés a konfekció méretekben reálisnak tekinthető. A zsírpárnák eltűnnek, de nem azokról a helyekről ahol a kerekdedség kívánatos, mint például az arc vagy a keblek. Továbbá az Endermologie ellazító és megnyugtató hatása megszabadít a mindennapi stressztől.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat