Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Darkeron naplója


Darkeron [173894 AL], gazdája Darkeron
Arezien "Halála" A Párviadal

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/173894
Arezien "Halála" A Párviadal

Egy Hatalmas, sziklás terem szerű helyiségbe került sor a párviadalra. Darkeron és Arezien azért rendezték itt a harcot, hogy több Démon, Ördög, és más Pokol béli lény láthassa az eseményt. Részesei legyenek egyikük bukásában, másikuk győzelmében. A terem zsúfolásig megtelt. Lucifer, a Pokol Legfőb Ura nem volt jelen az eseményen. Ő már sejtette, mi lesz az eredmény. Darkeron és Arezien a terem közepére belépve megálltak egymással szemben. Végigmérték egymást. Majd egy szó nélkül támadásba lendültek. Darkeron mikor közel ért bátyjához, egy állon vágással próbálkozott, de Arezien könnyű szerrel elkapta a kezét, majd hirtelen elrántotta maga mellett. Darkeron előre bukott, és Arezien hátba rugta. Darkeron a kezeit előre tartott, majd előre bukfencezett, s miközben felugrott hátra rugta a lábát, és mellkason találta testvérét. Arezien elkapta Darkeron lábát, mire a fiú egy hatalmas jobbegyenessel válaszolt. Arezien arca elfordult, de nem engedte el Darkeront. Arezien szája sarkában vér csordult ki. Arezien vigyorogva nézett öccsére, aki csak halvány mosollyal válaszolt. Arezien hirtelen elfordította Darkeron lábát, ami egy reccsenő hangot hallatott. Arezien ellökte magától a nevetni kezdő Darkeront, felugrott a levegőbe, és öccse hasára erőteljesen ráugrott. Darkeron hirtelen eltűnt Arezien alól, aki a földre ugrott rá,jó pár méter mély lyukat mélyítve a talajba. Darkeron a gödör szélén jelent meg teljesen ép lábbal, nevetve nézett le bátyjára. Arezien szemében hirtelen láng lobbant.
Darkeron gunyosan mosolygott, majd a "nézők" felé fordult, akik vagy hurrogtak, vagy éljeneztek. Hatalmas üvöltések, és lángok csaptak a levegőbe, ahogy Darkeron intett, és így szólt:
- Lám, lám! Íme, a nagy Arezien! Az Érzelmek Hercege! Bah! - a gödörből kilibbenő testvérére pillantott - Hánynom kell tőled! - sziszegte felé.
Arezien arcán nyugalom ült, de a szemeiben megvetés lángja lobogott. Felemelte a kezeit, és imatartásba tette őket. A démonok üvöltöztek körülöttük, buzdították a testvéreket. Arezien démoni hangja bezengte az egész csarnokot, és Darkeront telibe találta Arezien fekete fényenergiája. Darkeront az energia csóva a falba paszírozta. A fiú a padlóra rogyott. Arezien mély levegőt vett, eltűnt, majd Darkeron mögött jelent meg.
- Vége testvér! - mondta démoni hangon, ahogy Dark szíve fölé tette a kezét - Én leszek az "Egy"!
Arezien Dark mellkasába nyúlt, de ekkor a fiú bátyjára nézett, és elvigyorodott.
- Tévedsz! - Dark a falból kitörő vízsugárral ellökte magától Arezient. A közönség még csak most kezdett el igazán hőbölögni! Dark és Arezien ökölharcba kezdtek. Védtek, és támadtak, de egyszerüen nem bírtak egymással.
Egyik pillanatban végül megálltak egymással szemben. Arezien megvetően nézett Darkeronra. Mindenki elhallgatott. Mindenki tudta, hogy ez lesz az utolsó támadás. Feszült csend állt ba.
Arezien letörölte a vért a szájáról, Dark pedig kiegyenesedett. ekkor hirtelen Arezien futni kezdett testvére felé. Üvöltött, ahogy egyre kölelebb ért, kezei közt pedig egy hatalmas fekete gömb forgott észveszejtő sebességgel. Dark meglepődőtt, de már nem tudott elugrani. A fiú hátravetette lábait, kitárta démoni szárnyait, majd démoni hangon ő is felüvöltött. Elkapta Arezien karját és a saját mellkasába vágta. Arezient váratlanul érte a rántás, de a gömb már Dark testében volt. Arezien hátra akart ugrani, de Dark mellkasa fogva tartotta a karját.
- MI EZ??? - üvöltötte.
Dark felnézett, és Arezien látta, hogy öccse szemeiből fekete vér könnyek folynak végig az arcán, de a fiú csak démonian vigyorgott.
- Nem, ez lehetetlen, a Szíved!!!!!!!!!!! - hörögte Arezien, de Darkeron démoni nevetése elnyomta a kétségbeesett kiáltást.
Darkeron Arezien mellkasába csapott, és egy hirtelen mozdulattal kitépte annak szívét. Arezien döbbenten rogyott össze. A tömeg őrjöngött, mikor Darkeron felmutatta kezében fivére lüktető szívét. A terem közepén állt, majd az egyik démon letérdelve elé, átadta neki a Végzet Lándzsáját.
Darkeron a Lándzsára szúrta Arezien szívét, mire testvére felüvöltött, majd végleg elnémult.
Darkeron a földbe szúrta a lándzsát, hogy mindenki láthassa, és emlékezzen erre a napra. A tömeg őrjöngött, ünnepelt. Néhány pillanat múlva Darkeront cipelték a vállukon, dicsérő, biztató szavakat dobálva felé. Dark azonban, még mielőtt kivitték volna a csarnokból, elnézett a tömeg feje fölött, hogy lássa Arezien holttestét.
Ám semmi sem volt a küzdőtér közepén. Se test, se lándzsára szúrt szív...
Darkeron elmosolyodott.
"-Sejtettem - gondolta. Még találkozunk, fivérem!"
Azzal megfordult, és a pokoli tömeggel együtt elindult ünnepelni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat