Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gati28 naplója


Torpedódöngölő [281678 AL], gazdája gati28
2008-07-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/281678
2008-07-15

Ó, jaj!!! Kedves felebarátaim!
A dolgok véghez vitele nem is olyan egyszerű, mint azt az ember képzelné... A mai világ tele van önös érdekekkel, ami mindenki és az egész Föld fennmaradása szempontjából sorsdöntő lehet!!! Nem szoktam káromkodni, de most kikívánkozik belőlem a düh és a harag miatt: Ej, a mordizom adta!!! Miért az olajmágnások kezében van a Föld jövője? Nagyon kevesen vagyunk még és félő, hogy ha elegen is leszünk az már késő!!! Már 20 éve mehetnének környezetkímélő elektromos autók az utakon!
Miért kell tönkretenni azt, ami jó és szép???
Miért kell pár (amcsi, elnézést kérek!) idiótaságának bedőlve ugrálni a sípszóra? Van más megoldás, csak ezt nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni!!!
Nem szoktam káromkodni, de ezt most kimondom! BAKTER!!! Az elmúlt években egyre több a vihar Magyarországon! Nem igaz az, hogy nem látják a szakemberek, hogy ez mihez vezet!!! Nem csak Magyarországról van szó, hanem az egész Földről!!!
Kevés vagyok (mint egy porszem a sivatagban) ahhoz, hogy bármit is megváltoztassak!!! Bele kell törődnöm abba, hogy tönkreteszik a Földet? Nem vagyok a Greenpeace tagja és soha nem is leszek! (csak humbuk, amit művelnek...) Azt szeretném, hogy az embereket ne minden estben a pénz vezérelje!!!
Könyörgöm! Gondoljunk egy picit másoka is! Csak ennyit szerettem volna! Sziasztok és jó éjt mindenkinek!!! Atis



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat