Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niko naplója


Niko-chan [191892 AL], gazdája Niko
2008-09-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/191892
2008-09-11



Változás:
Minden egyes nap kemény edzésekkel indult és csalódodtan ért véget. A lábaim fájdalmasan égtek akárhányszor spiccre áltam.De tűrtem...tűrtem mert muszáj volt.

Ám egyik este lekéstem az utolsó járatot is hazafele...taxi nem járt arra így hazaindultam gyalog. Egyre többször néztem hátra, mikor éreztem,...valaki követ. Később rájöttem, egy E-szintű volt aki utánam loholt hisz annak ellenére hogy éreztem tisztavérű vagyok mégse tudom magam megvédeni. Nem szeretem az erőszakot és képtelen lennék bárkit is bántani vagy akár megölni. Az utolsó mire emlékszem, hogy az E-szintű nekem támadt, tépett harapott ahol csak ért. Mikor felébredtem már otthon voltam nevelő anyám pedig nézett rám. Elmondta, hogy apám jött volna értem és úgy talált meg, de nem tudta befejezni mert apám berontott és miután nevelő anyámat kiküldte véresre vert, szte egy Yamatinak megkell tudni magát védeni, mégha nő is.
Miután felépültem máris edzenem kellett tovább hisz egy nagyon fontos fellépés következett. Apám egyre csak hajtott és én elhatároztam akármennyire is megfogom bánni, keresztbe teszek neki. Fellépésem napján nem melegítettem berendesen és elszakadt az inszalagom. Akármennyire is nem tudtam ráállni felléptem apám tudta nélkül. Szörnyen táncoltam: lépéseket rontottam, az ütemekről elkéstem és ezt mind azért hogy apám szégyenbe maradjon. A katasztrófa után apám csak arcon vágott hogy beleszédültem és elküldödt a legtávolibb akadémiára, ahol vámpírok és emberek vannak együtt. Ez a Cross Akadémia.








Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat