Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rózsi naplója


Katherine Salvatore [78796 AL], gazdája Rózsi
sosem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/78796
sosem

Ketten mentek az úton. Mindketten boldogan ugrándoztak. Először mentek Prágába az osztállyal.
Az egyik szőke kislány, a másik fekete hajú kicsinyke fiú. A Fekete hajú kisfiú szinte lebegett a levegőben, annyira örült mindennek, az illatoknak, a fáknak, barátnőjének, hogy kirándulni mennek, hogy láthatnak egy csodálatos országot, örült az Életnek...
Az osztályuk már várta őket, anyukáik is ott volt, lelkükre kötötte hogy vigyázzanak idegen országban, egy hét hosszú idő. Könnyek között, de boldogan elbúcsúztak, a Fekete hajú kisfiú megölelte anyukáját, apukáját, s mindenkit. Szerette őket. Boldog volt.
Felszálltak a vonatra. Az út hosszadalmas volt, ők örömök közepette viháncoltak, amikor hirtelen egy hatalmas koccanás hallatszott. Hátulról egy másik vonat tolta őket, hamarosan a vonat egyre lassult, és hatalmas csikorgás hallatszott, a vonat kisiklott. A kisfiú nagyon megijedt, kicsi barátnőjét kereste, de nem találta sehol. Mindenki pánikban volt, majd hamarosan már romokban állt a vonat. Már senki sem nevetett önfeledten.
Óriási zajok hallatszottak, ahogy a fel-felborult, szétroncsolt vonat összetört. Sehol senki nem szólalt meg. A csend elviselhetetlen volt.
A kisfiú homályosan nézett a világra, hirtelen egy zaj, ott termett kisbarátnéja, szőke hajával keretezett arcáról a vér folyt patakokban. Picit megrázta a kisgyereket, szólongatta, de a kisfiú alig volt eszméleténél. A reggeli boldogság évekkel ezelőttinek tűnt. Véres kezével, annyira gyengén, mint egy kismadár, megfogta a kislány kezét, és csak ennyit mondott:
-Nem akarok meghalni...
A kislány kerekre nyílt szemmel nézte, ahogy a kisfiú keze lecsúszik a kezéből, és tehetetlenül zuhan a földre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat