Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

pyrka:) a sóskaborbolya naplója


Pupumatyi02 [232609 AL], gazdája pyrka:) a sóskaborbolya
forradalom...?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/232609
forradalom...?

2008 október 23.
ma nem csináltam semmit, délig aludtam, nem volt kajám, így este elmentem a McDonald's-ba, ahol dolgozom, mivel más nem volt nyitva (és itt kedvezményesen kajálhatok.) nem volt kedvem utána azonnal hazaindulni, így elsétáltam a Frenciek terétől a Stadionokig. út közben azon csodálkoztam, hogy tele az egész Rákóczi út rendőrökkel, rohamrendőrökkel, de tüntetőket sehol nem látni...
már Hofi is megmondta: "Amíg a rendőrök nem voltak kint, addig nem volt semmi." szerintem, feleseleges ennyi rendőrt kiküldeni, hiszen ezzel csak provokálják a tüntetőket. mindegyik tábor fél a másiktól, és csak hergelik egymást. és igazából mindketten egy oldalon állnak: az erőszak oldalán. én pedig egyedül a másikon, aki a békét tartom az egyetlen megoldásnak. nem az az igazi hazafi, aki nagy nemzeti ünnepeken piros-fehér-zöld zászlóba öltözik, és macskakővel dobál, és szidja a kormányt, hanem aki az év minden napján úgy él, hogy abból a hazájának haszna van. becsületes, törvénytisztelő, segíti a körülötte élőket, és megpróbál békét teremteni azokban a közösségekben, ahol megfordul. megyjegyezném, hogy BÉKÉRŐL beszéltem és NEM megalkuvásról.

senki nem lesz hős attól, hogy megvereti magát a rendőrökkel, hiszen nem a jóra való törekvés közben gázolnak át rajta, hanem kiprovokálja, keresi a bajt.

a magyar nép egészének meg kéne változnia ahhoz, hogy a politika megváltozzon. amíg csak az erőszakot tekintik az egyetlen lehetséges megoldásnak, addig a politikai hatalom is erőszakkal fog válaszolni.

békét kell keresni, hogy békében élhessünk!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat