Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csaba királyfi naplója


Csillagösvény [105625 AL], gazdája Csaba királyfi
2008-11-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/105625
2008-11-01

Most , hogy újra el kellett repülnöm, úgy megszoktam, hogy azonban szárnyakat növesztek. Nekem minden sikerül.Csak rámutatok egy újjal az ajtóra, máris kivisznek a madárkákhoz. Csak annyit mondok " kárkák" -és máris teljesül a vágyam, kinn vagyunk a parkban, ahol sok a homok, meg a madár a fákon.Te , ezek eljöttek velem, otthonról megszöktek, pedig rábíztam a fenyőre őket is.Rágondolok a repülőre, és nem sok idő telik el, már itt is vannak.
Mit mondjak, nőnek a fogaim.Tudtam, hogy valami hiányzik, amikor kedvenc ételemet a kenyeret majszolom.Rá sem kellett gondolnom, hopp zápfogam is nőtt.Nem nagyzolok, de már nagyszerűen ki tudom mondani, hogy "gegege"-Anya röpül a boldogságtól, mert ő is hasonlóan ejti, kicsit sziszeg még, de már értem mikor mondja: gesztenye.Hallottad már azt az egyszerű szavakat, hogy fogkefe, meg fültisztító?Már nagyon megy nekem.
És eljött Bibi ! Hogy én mennyire szeretem őt ! Ezt a nevet én adtam neki, mert olyan édes, és olyan felnőtt nevet visel, hogy Béla. Bibivel néha gitározgatunk.Még kicsi koromban kezdtük mamánál.Hol itt, hol ott bukkan fel , de mindig ott van kicsi ideig, ahol én.Aztán eltűnik , én meg kereshetem.Bibi, gyere még !!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat