Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Teve ~Inuyasha~ [213351 AL], gazdája ...
Történet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/213351
Történet

Árva.Születésekor apját megölték,néhány év múlva pedig anyját is elvesztette.Egyedül nőtt fel az erdőben,csak a huga volt mindig mellette.
Az első akibe beleszeretett Regina volt.Tőle előbb egy lánya született,Mogyi,majd néhány év múlva nőtt a család és megszületett a kicsi Regina és Inuyasha is. A szerelem kihűlt..nem sokáig éltek együtt....
Inuyasha újra szerelmes lett,Kagomebe.Nagyon szerette őt és született is egy lányuk,Sayuri.Sajnos a gonosz szemet vetett rá és Opaahl,Inuyasha egyik legnagyobb ellensége,megölte őt is és Kagomet is.
Kagomet újraélesztette Sesshoumaru,ezért a lány beleszeretett,viszont Inuyasha még mindig magáénak akarta őt.Kagome titkolta,hogy szerelmes lenne Inuyasha báttyába (akinek volt is felesége),de Inuyasha mindig is sejtette,hogy nincs minden rendben.
Sokat harcolt,szenvedett,hogy a lány őt szeresse jobban és végül sikerrel is járt.Egy darabig minden rendben volt.Idő közben viszont Kagome féltékeny lett Inuyasha hugára (?_?) és követelte Inuyashatól,hogy válasszon: vagy Ő vagy a huga.Inuyasha egy sor veszekedés és töprengés után Kagomet volt kénytelen választani,mert nem akarta elveszteni.Remélte,hogy a huga megérti majd,de nem igy volt.
Csak megharagudott rá és meghalt...Inuyasha ott maradt Kagomevel,aki szintén nagyon haragudott rá.Az idő csak telt és Kagome lassan megbékélt.Inuyasha hugát sikerült feléleszteni és minden ment tovább..Megszületett Youko és Hiku,de Kagomet már nem érdekelte Inuyasha.Megcsalta..
Amikor ezt Inuyasha megtudta,nagyon csalódott lett és "magába zuhant"..öngyilkos lett.
Mogyit megviselte apja halála és otthagyva családját,ő is öngyilkos lett.
Aztán egy nap újra felütötte a fejét a gonosz. Egy szellem,aki szerelmes volt Mogyiba felélesztette mindkettőjüket.Inuyasha végzett vele és eléggé le volt törve,hogy megint élnie kell,de Mogyi kérésére folytatta az életét.
Egyik este viszont váratlan dolog történt.Mogyi bevallotta Inuyashanak,hogy szerelmes belé. Inuyasha először nem tudta hogyan kezelje a helyzetet,de végülis ő is beleszeretett Mogyiba.
Együtt éltek..egy évig..Gyerekük született,Cloud.
Inuyasha szerette az új családját,de sajnos most sem ment minden tökéletesen,ahogy mindig is szerette volna.
Aztán egy nap megismerkedett Akaeval. Belészeretett. Amikor Mogyi ezt megtudta,nagyon meggyűlölte Inuyashat és pár napra rá meg is ölte.
Akae és az apja segitségével került újra az élők közé.Gyorsan elszökött szerelmével messze,hogy vele élhessen nyugalomban.Született egy kislányuk is,Luna és összeházasodott Édesével,de Akaenak mégsincs könnyű dolga vele..Sok lány csorgatja utána a nyálát és Inuyashanak nagyon kellene uralkodni magán.˘˘ Sajnos nem mindig sikerül megakadályozni egyes "baleseteket",de Inuyasha biztos benne,hogy az ő szive mostmár örökké az Akaeé,ezért el is mond neki Mindent. ._.




To be Continued...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat