Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dory naplója


Claire de Soleil [255865 AL], gazdája Dory
2008-12-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/255865
2008-12-20

Helo mindenki!
Látom még a lovas balesetemről nem írtam.
Figyelem! Szomorú rész következik!
Múlt hét péntek:
elmentem dokihoz aki azt mondta , hogy meggyógyultam.Kb 1 órát kellett várnom ott. Épp hogy csak elértem a buszt, amivel a lovardába( loviba) mentem. Nagyon örültem, hogy végre ott lehetek. Felültettek 1 olyan lóra, ami általában nyugodt, de mostanában ( kb 1 hónapja ) nem ült rajta senki. Ezért lefutószáraztam.1-2t ugrált de felültem rá mikor láttam, hogy befejezte. Ügetgettem meg lépegettem. Ha nem egyszer megijedt vmitől és fel ugrott úgy, hogy mind a 4 lába a levegőben volt. Én leszaltóztam róla és 1 kicsit gurultam a földön. Az orromat bevágtam a földbe. Ömlött belőle a vér. Teljesen beshokkoltam. Az edzőm rögtön odarohant hozzám, na meg mindenki aki ott volt. A barátnőm megfogta a lovamat. Kis idő után felvezette az istállóba, én meg utána mentem.Még mindig vérzett az orrom, és a jobb kezmen az egyik újjam nagyon fájt ha mozgattam. Az orrom kb 4szer akkora lehetett mint volt.Fent letudtam ülni és nagy nehezen elértük anyukámat, aki amint tudott eljött értem. Addig is a legjobb barátnőm, meg a másik legjobb barátnőm segítettek, meg még jó páran.Fél óra múlva az ügyeleten voltunk. Csináltak röntgent az orromról, és a fájós ujjamról is. Kiderült , hogy az orrom is eltört, és az ujjamból is letört egy darab.
A jobb kezemet , és az azon lévő törött ujjam bekötözték. Sajnos bent kellett maradnom a kórházban megfigyelés alatt. Aztán jött egy nagyon kedves fül-orr gégész bácsi és azt monda h az orromat lehet, hogy meg kell műteni. Felnyomott két vatta-tampont a két orrlukamba h szívja a vért. Az nap a kórházban aludtam. Aki még nem aludt ügyeleten: ott nem nagyon lehet aludni. Bizonyos időközönként be kellett vennem 2 kapszulát.Másnap délelőtt nem ehettem semmit, mert nagyon valószínű volt, hogy megműtenek. De hál' Istennek nem! Sőt! mivel anyum mondta a doki bának, hogy a papám orvos, ezért haza engedtek de másnap kellett menni kezelésre.Aztán ha jól emlészem , vagy hétfőn vagy kedden helyre nyomta az orromat. Eléggé fájt de kibírtam.
Szóval most 3 hétig nem lovagolhatok, és mivel a jobb kezem a alsó fele be van kötve, és jobb kezes vagyok, 3 hétig még bénázok. De ez az eset nem rettentett el a lovaglástól!Alig várom, hogy újra lóra ülhessek. És még arra a lóra is szívesen visszaülök amelyikről leestem, és mind ez történt.
Puxx: Törött Dory ( xd)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat