Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Galina naplója


Galina [249077 AL], gazdája Galina
2008-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/249077
2008-12-31

Levelet kaptam.... Egy kislány aki minden nap rosszalkodik.... Elég vicces:) 10x elküldte ugyanazt:)))

Szia Galina !

hógömb rázás?A tesómak is az van.Át adta a szót.Hogy megmondjam neked ő hejet hogy ő csak angolul tud csak és én azért tudok magyarul mert ugy tanitottak és értem mit mond és tudok angolul.e ez em Hólány hanem a tesója irta le mert ő angolos és mint te nem tudsz angolul.Szerintem.És helyete lle irtam és én is irtam bele.UGY HOGY NE PISZKÁL HÓLÁNYT A HUGOMAT.Azért hogy fönőkk vagy a teveclubon a cseten azért nem kéne menőzni magad.Mint Stevenek.Máshol is tud csetelkni nah pápá.

Azért milyen rendes vagyok:)))) Még válaszoltam is:)))

Szia Hólány !
Én nem haragszom rád és nem piszkállak téged.... De vannak bizonyos szabályok amit mindenkinek be kell tartania.... Ettől sem tuskó sem menő nem vagyok,sem én sem Steven... Bármikor chatelhetsz és beszélgethetsz a barátaiddal ha elfogadod a Teveclub szabályait....Hidd el tudok angolul, de ez az oldal nem az, ahol ezt a nyelvet kell használni.... ha ez nem megy, akkor keress olyan fórumokat ahol tudásodat kamatoztathatod:)
Légy jó és légy szíves fontold meg amiket írtam!!!!
szia Galina

Ez a gyerek:))))) Nem bírta ki ne válaszoljon:)))

Szia Galina!
Nah jó vicceltem tudok magyarul.De ti olyanok vagytok,hogy az csak csuda.Szeretem volna beszélgetni a többiekel lett volna egy lehetőségem az életben hogy barátokat szerezek de neked muszáj volt közbe szólnod az én életembe.

Utoljára szántam rá drága időmet:))))

Szia Hólány!
Utoljára írok... Nem érted? Csak a szabályokat tartsd be... Ennyi...Amúgy ez meg nem a valóság csak a net... Próbálj meg így gondolkodni.... A valóságban keress barátokat... Az lenne a fontosabb...Az igazság az azonban,hogy nem én tettelek ki, úgy hogy nem értem mi a bajod velem:))) De ha én tettelek volna ki úgyérzem akkor is jogos lett volna:) Ezen is gondolkodj:))
szia Gali:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat