Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kitti naplója


Lapu [7027 AL], gazdája Kitti
2009-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/7027
2009-01-13

Azt mondja, ezen az oldalon feladhatom a napi bejegyzéseimet a saját naplómba.
Hát legyen. Legyen ez az idei első, nem utolsó, de most biztos pozitívabb szemléletű bejegyzés.
Hát újra eltelt egy év. Milyen meglepő.
Kivi vok (azt hiszi trópusi gyümölcs), hogy ez az évem jobb lesz-e mint a tavalyi. Gondolom ezzel mindenki így van. Jobbat vár, mint volt, jobban remél, mindenesetre. Hát a tavalyi évem olyan rossz volt, hogy már csak egy fokkal tudok rosszabbat elképzelni és nem akarom.
Azt akarom, hogy idén végre minden a helyére kerüljön, végre azt érezzem, hogy olyanok vannak (olyan van) mellettem, aki nem fog elárulni, nem fog hátba szúrva a szemembe nevetni.
Szeretek hinni az emberekben, szeretem azt hinni, hogy mindenkiben van valami jó, valami szerethető, kicsit talán naív is vagyok, mert amíg máshogy nem bizonyul én mindenkinek megszavazom, hogy igenis jó.
Na most legyen ez egy év, amikor rólam feltételezi mindenki, hogy jó vagyok, hogy szerethető vagyok, igenis jó ember, még jobb barát. Adják meg nekem ezt a tiszteletet, hogy bizonyíthassak, hogy nem tévednek.
Nem adok esélyt arra, és nem is kérek, félre ne értsenek, hogy régen elvesztett barátoknak (ha elvesztett, barát volt?) bizonygassak, vagy fussak 3 olyan szekér után is, ami már olyan utakon jár, ahová vízum kell, de én még kérelmet sem adtam be... szóval kurvára esélytelen felkerülni rájuk. Nem is akarok. Menjenek isten hírével. Majd alapítok taxi társaságot magamnak, hátha...
Na ennyi. Ha nem érti / olvassa senki, az se érdekel. EZ most az én évem, rólam fog szólni, ÉN le akartam írni, ÉN értem, és NEKEM fontos, hogy ezt le tudom írni.
B.U.N.K. - boldog új napokat mindenkinek, hisz miért csak év első napján kívánjuk a boldogságot???
És persze Coldplay rlz, Judd Apatow movies rlz, Katherine Heigl rlz, USA rlz.
"Dzsenikémnek dedikálva."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat