Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Peti naplója


Bubóka junior [184103 AL], gazdája Peti
2009-01-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/184103
2009-01-22

Kedves naplóm!
Már nagyon régen írtam beléd és ezt nagyon szényenlem! :(
Nagyon sok szép dolog történt velem azóta mióta utoljára írtam! Először is ideköltöztem a szerelmemékhez! És itt most nagyon jól érzem magam! És tiszta happy vok! Nincs rajtam az a nagy nyomás ami "ott" volt! Tökre örülök,hogy ilyenek a szerelmem szülei meg a tesója is velem! :)
Megvettem a kispókot is,hogy tudjak mivel járni! És azért ez is több mint a semmi!Jól múködik de tegnap azért megszivatott rendesen!Nem akart beindulni!És nem jöttem rá,hogy miért! Szétcsúszott még a gyujtásnál is,ugyhogy nagyon örültem:/! De aztán jött kicsim apuja és segített!Rájöttünk,hogy a gyerty a szar! Ja és ráadásul mindezt szakadó esőben! Na de mindegy majd veszek bele uj gyertyákat!
Mostanában nem tudunk sokat dolgozni mert állandóan esik! Re mélem holnap már nem fog és akkor végre el tudok menni dolgozni mert ezen a héten eddig csak két napom van és az azért nem valami sok! De ha más nem akkor megyek szombaton is de ezt majd még meglátom!
Re mélem mostmár beindulnak a dolgok!
Olyan jól megvagyunk a kicsimmel és ennek is nagyon örülök!Reggelente viszem őket a hévre és én meg megyek tovább dolgozni!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat