Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Evelyn naplója


Evelyn [58214 AL], gazdája Evelyn
Sagittarius

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/58214
Sagittarius

A Nyilas jellemvonásai
Egyfelől fontos számukra az élet élvezete, másfelől viszont bezárkóznak a saját kis világukba és elmélkednek az élet nagy dolgain. Nagyon energikusak, minden feladat kihívás számukra, így lelkesen vágnak bele. Jó kedélyűek, alapvetően optimisták, általában elég nagy az önbizalmuk. Derűs, könnyen lelkesedő ember, kevés kitartással. A Nyilas jegy szülöttei rendkívül színes egyéniségek. Egyenes és szókimondó, elég gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését. Ez utóbbit olykor olyan nyersen, hogy megbántja vele az embereket. Ezt nem rosszindulatról, sokkal inkább őszinteségéről teszi. Rossztulajdonságai, közé tartozik az is, hogy nincs időérzéke. Mindig mindenhonnan elkésik. Bármennyire szeretne ezen változtatni, bizony nagy erőfeszítések árán se igen sikerül. Bármit képes megtenni azért, hogy kibújjon a felelősség alól, amelyet terhesnek tart. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon. Barátságos, szeret társalkodni. Széles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával. Élvezi a független életet. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. A barátság kiemelkedő szerepet játszik az életében. Szeret barátai körében lenni, jó humorérzéke által a társaság középpontja, hiszen mindenkit képes megnevettetni. Ezen kívül szívesen meghallgatja a másikat és tanácsokkal is, ellátja azt, akinek szerinte szüksége van rá. A be nem fejezett dolgok kellemetlen élményként raktározódnak el benne. Soha nem fél a jövőtől, de mindig fél a holnaptól. Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében.


Szerelmi élete:
A Nyilast dinamikussággal és jó humorral lehet elcsábítani. Mindig újabb és újabb ötlettel kell előrukkolni, más és más programot kell szervezni, hogy biztos legyen a siker. A szakítás nagyon könnyű vele. Ha unalmasak vagyunk, és nem ismerjük el briliáns elméjét, akkor már tovább is áll. A szerelemben is jellemzi a gyors lelkesedés, szabadságra vágyik, szabadságot ad társának is, de mindezt többnyire megbánja. Fiatal korban, a szerelemben sok szenvedésen megy át. Gyakori ilyenkor a párhuzamos párkapcsolat, ám később a család felé vonzódik. Nem könnyen szánja magát családalapításra, s ha végre mégis, azért egy kis függetlenséget mindig biztosít magának. Imádja a társaságot, s ha úgy adódik, akár éjjel kettőkor is hajlandó a barátaival útnak indulni az éjszakába.

Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni. Partnerkapcsolatában is a függetlenség híve. Ez problémát okozhat a házasságban. Általában nem marad egy partner mellett túl sokáig, mivel szereti a változatosságot. Szenvedélyessége rövid időn belül más mellé sodorja. E tulajdonsága miatt sok Nyilas jegyű marad nőtlen és hajadon, vagy házasodik többször. A Nyilas-szülött erősen kötődik családtagjaihoz és képtelen magát odaajándékozni egyetlen embernek. Furcsa, hogy éppen a legszimpatikusabb tulajdonsága, nyíltsága, őszintesége, szókimondása okozza a legtöbb bajt partnerkapcsolataiban. Nincs benne taktika, nem ismeri a szerelem szép játékait, bocsánatos, kis hazugságait és illúzióit. Sok félreértést okoz szüntelen igazmondásával, a valósághoz, a véleményéhez való becsületes ragaszkodásával.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat