Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KarinaKariRina:) naplója


Prüntyögő [122962 AL], gazdája KarinaKariRina:)
2009-03-02-Ovilátogatásom+stb

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/122962
2009-03-02-Ovilátogatásom+stb

Sziasztok! Hamarosan kezdem az óvódát és ezért most apukámmal is ellátogattam a közelgő munkahelyemre. Anyával már kb. 3-szor voltam ovilátogatóban,ekkor még megvoltam szeppenve és csak anyával társalogtam javarészt. Na de kezdjük az elején....
Az első ovilátogatásom alkalmával anyának a kabűtja alatt voltam. Majd anya megmutatta nekem az ovi,hiszen az ovónénikkel nem álltam szóba. Egyetlen szót mondtam az óvónéninek: nem! Ez arra válazsolt,hogy megmutathatom a játékokat? Ekkor még gumibugyis voltam. Húúú...tök ciki voltam...! Ja és vértig állítottam,hogy sírni fogok az oviban és ha megkérdezték,hogy miért hát azt válaszoltma,hogy mert minden bajom lesz.

Második ovilátogatásom: Most már tálsalogtam az óvónénikkel,de csak is anya kezét fogva és "tisztes távolságból". A wc-t is meglátogattuk anyával,mert kellett wcznem(nyilvánvalóan)! Tök jó,hogy olyan kicsik a wc-k és nem olyan nagyok,mint otthon.Hát igen már kezdek alakulni:D Az ovit megint körbelátogattuk,de a gyerekek játékai továbbra sem érdekeltek. Az énekés sem hatott meg. Ja és Vanessza szerelmes lett belém! Szép csaj! Még szóbejöhet...! Hazaérve mondtam a tesómnak,hogy Vanessza a vaj:D! Hát... talán kenyérre is kenhettem volna úgy belém volt esve. Még itt is vértig állítottam,hogy sírni fogok az oviban.

Harmadik ovilátogatásom: Ezuttal apával mentem ovinézőbe. A wc-t most kihagytuk:)! Az ovónénivel bezsélgettem egy kicsit. Valamint az óvónéni megkéreezte apát,hogy állva szoktam pisilni? Logikus! Hát férfi vagyok! Nem látszik? De! Hát akkor meg? Uzsizni is elkísértem a leendő csoporttársaimat. Megfogtam az egyik kissrácnak a kezét:)! Vanesszával szakítottam(már nem is érdekel annyira). Hintalovaztam a csoportomban. A napokban kérdete a nővérem,hogy tetszet az ovi? Igen!-válszoltam szinte sikítva. Majd hozzátettem: Nem fogok veled sem anyával hazajönni délben,mert ott akarok aludni,hogy sokat játszhassak. Mondtam neki,hogy majd áprilistól alszol ott és délig is sokat játszhatsz. A sírásról pedig szót sem ejtek. Reméli a tesóm(magában),hogy első nap sem fogok!

A 12 éves kutyám meghalt:(!

Na puszilok mindenkit(jó nyálasan:D))! Megyek szerelni.
Bye




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat