Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szandra naplója


Hinataaa [328157 AL], gazdája Szandra
rólaamm.:P(erős idegzetűeknek!!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/328157
rólaamm.:P(erős idegzetűeknek!!)

Nah hát először is:öhm..öhm...Szasztok parasztoookk!!!!!!! XD Ha nem vagy paraszt,írd meg de ha az vagy akkor is:D xD lol Én egy eszméletlenül hüly.e lény vok annyira hü.lye hogy talán már nem is ember vagyok!xdDD nah jó nem viszem túlzásba.... egy kis ember ismeret:
Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligenica...
Ez a helyes arc... és mindenek előtt ezek a gyönyörű szemek...
De most már elég rólam! Te hogy vagy??

XDD csöppet sem vok ám nagykéépűű!s mielőtt azt mondanád h:r.banc vagy k.va vagy pláza cica vagy r.gyó gondold meg mert megtudom hol vagy és elküldöm érted a haveromat: aKASZÁÁÁÁSSTT!!!! XDDDDDDDD jól van nna nem leszek ennyire szentimentálisan hü.lye(megtetszett ez a szó h szentimentális uh muszi vt leírnom):P xP lol nah jó most tényleg.Alapjába véve átlagos vagyok(azt leszámítva hogy één vagyok a legeslegselegselegselegselegselegselegeslegslegeslegeslegeslegeslegeslegsellegeslegeslegeslegeslegesleges{most kezdek bele jönni xDDD:P xP lol}legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegeselgeslegeslegeslegeslegeslegeslgeslegeslegeslegeslegeslegeslegslegesleges huh már nem tom mi vt a mondta eleje de lusta vagyok elolvasni xP xDDDD lol ) =D nyugi tudom h idegesítő vok azt a akrom elérni:D minden az alomon van amiszükséges xd lusta vok többett írni de aztért egy képet rakok még be:D köcikeh h elolvastad,és most hogyha nem érzed ugy h llegszívesebben behuznál nekem egyet(küldöm ám a kaszást!! lol xD) akkor nyugodtan elmondthatod magadról hofgy kötél idegeid vnnak:P :D xDDD loll nah byeeeeeeee^^


Ui.:ha a képet nem teljesen látod,akk az azért van mert vagy kicsi a kép vagy túl sok KB vagy mittomén mi nem más miatt!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat