Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lengyel Geri naplója


Mika Häkkinen [253953 AL], gazdája Lengyel Geri
Egy csodálatos hír!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/253953
Egy csodálatos hír!

Hosszú ideig nem voltak gondolataim, amiket le tudnék írni. Most már vannak. :) Tegnap kora délután, már sokadszorra mentem Istentiszteletre. Éppen a HÉV-en utaztam, és elhagytuk Békásmegyert, amikor villámként ért a gondolat, hogy miben is vagyok benne azzal, hogy Jézus Krisztust követem.
Éveken keresztül többször is gondolkodtam azon, hogy mi lesz a halál után. Mert valaminek lennie kell, ebben mindig is biztos voltam. Még alsós koromban hallottam valakitől, hogy a jók a Mennybe, a rosszak a Pokolba kerülnek. A tavaly nyárig hátralevő években sokszor tűnődtem azon, hogy én vajon hova fogok kerülni. Azt már tudtam, hogy hova szeretnék.
2008 májusában indult egy beszélgetéssorozat péntek esténként Szentendrén. Itt került szóba többször is Isten, Jézus, akikről már nagyon sokat hallottam. Viszont olyasmit tudtam meg Velük kapcsolatban, amit azelőtt soha. Általuk "belépőjegyet" válthatok a Mennybe!
Jézus pusztán szeretetből megtette azt, amire senki sem lenne képes. Önként feláldozta Magát, és Magára vállalta a halálbüntetést, amit a bűnös emberek kapnak. Csakhogy a harmadik napon Jézus feltámadt, és a vérével képes eltörölni mindenki bűnét. Így amikor az Ítélet napján ott állunk majd Isten előtt, és lepereg előttünk egész életünk, egyszerűen ki lesznek vágva azok a részek, amikor bűnt követtünk el. Mintha Jézus fogott volna egy ollót, és kivágott volna részeket egy filmszalagból. Ez csodálatos dolog! :) Rögtön megtértem, be is merítkeztem, és attól a naptól kezdve nem kell félnem sem a haláltól, sem a Pokoltól. Meg is változtam azon a napon, más ember lettem, másképp állok a dolgokhoz. Mint minden bemerítkezett hívő, én is megkaptam a Szent Szellemet. Leírhatatlanul csodálatos érzés, amikor Isten betölt a Szent Szellemmel! Olyasmi érzés, mintha a szíved környékéről valami melegség áradna szét hirtelen, vagy ha nem is melegség, olyan fura érzés, amit jellemezni nem lehet, de tudod, hogy jó érzés, és azt kívánod, bár sose múlna el. A bemerítésem óta vannak ilyenek. :)
És tegnap, utazás közben fogtam fel teljesen, hogy már biztos, hogy a Mennybe fogok kerülni, ott leszek együtt Istennel, Jézussal, az angyalokkal, és mindenkivel, aki oda került. Hogy ez már egy napi program, mint amikor itthon eltervezzük, hogy holnap megyünk a Keresztanyámhoz. És ez a tudat olyan hihetetlen örömérzettel töltött el! :) Annyira boldog vagyok! És azt is csak most vettem számításba, hogy a bemerítésem óta nem estem depresszióba, nem voltam mélyponton. Egyedül a téli vizsgaidőszakban, de annak is csak az a tanúsága, hogy Isten nem azt akarja, hogy egyiptológia szakon tanuljak. Nincs más dolgom, mint imádkozni Hozzá, hogy adjon útmutatást. És adni is fog. :)
És hogy van-e valamilyen kritérium arra, amin én átmentem? Nos, az a jó hírem, hogy nincs. :) Ez a Te szabad döntésed, aki most olvasod ezt a bejegyzést. :) Ez a döntéshelyzet nekem is megadatott, és én így döntöttem. Senkire nincs semmi sem ráerőltetve, ez egy lehetőség, amivel élni lehet, amivel élni érdemes, de nem kötelező. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat