Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

:-Madarász :-Petra naplója


Turpika teve [196029 AL], gazdája :-Madarász :-Petra
2009-05-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/196029
2009-05-08

Bocsi mindenkinek, hogy nem írtam a kutyámról de elmesélem megin!!
Szóval mint mondtam, hogy 10 nap után kiveszik a varratokat
Úgy kezdődött, hogy a 9. napon anyukám felhívta a dokit de az azt mondta hogy nem ér rá mert épp szombatra esett az a nap de még az mondta hogy lessz ügyelet is és az eggyik kolegája szemspecialista.
Na, felvittük BudaPestre az állatklinikára megin és épp vole előttünk egy kutya de utána már fogadott a doki.
Amikor bevittük a doktor megnézegette és utána levették azt a tölcsért, kivette a varratokat.Hát nekem első látásra nagyon teccett és örültem de...
Utána láttam meg, hogy kancsal lett egy kicsit.
De a doktor valami ijesmit monddott: ,,Nagyon szerencsés kutya mert a legtöbb kutya elveszti a szemét!" ijenkor mondhatni ahogy kiejtette ezt majdnem sírva fakadtam,de a kutya rám nézett és már nem fakadtam sírva, mert éreztem, hogy jólvan és helyre jön neki.Aztán felírt egy szemcseppet és egy krémet amivel kenegetni és csepegtetni.És lassan elengedett minket ezzel: ,,Ha valami baj lenne jöjjenek fel itt leszek."(de a tölcsért még mindig hordania kell egy 8-10 napig)de mire hazajöttünk a kutya jó sokat ivott és elkezdett szaladgálni.
Eltelt egy jó 13 nap és levettük a tölcsért, de egy kicsit bebarnult ott a szeme ahol fehérnek kellet volna lenni, és így úgy látszik, hogy ha nem is lenne ancsal és mintha semmi se történt volna!!


Üdv:$P$E$T$R$A$



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat