Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

aaa naplója


tivi_tevi_teve [332733 AL], gazdája aaa
2009-05-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/332733
2009-05-18

Figyelmeztetés mindenkinek, aki shopping központokba jár vásárolni!
Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet, érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem, míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult Ne legyél naív, nehogy azt gondold, hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg, bármikor bárhol veled is megtörténhet.
A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba, két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek, odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással, borravalót akartam adni, mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a Metróba.
Természetesen beleegyeztem.
Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk, vadul egymásnak estek, csókolóztak, ölelték, fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre, és orálisan kezdett foglalkozni velem, erre a másik meg ellopta a pénztárcám.
Nekem így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban, másodikán, negyedikén, kilencedikén, kétszer tizenkettedikén, majd tizennegyedikén, és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is, miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat