Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsancika naplója


Burek [294259 AL], gazdája Zsancika
Amikor FOS kedvem van

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/294259
Amikor FOS kedvem van

Noshát,hol is kezdjem?????
Kibaszottul levetném magam 1 hidról jelenleg.Hogy mi a bajom?Nemtudom!Fogalmam sincs.És az a fosás h ilyenkor kajak bunkó tudok lenni.Vigyáznom kell ám nehogy vérig sértsek vkit.Úgyhogy :@ Fasz tudja mért vannak ilyen hullámaim.Lehet h félek vmitől,nemtom.Nem érdekel.Legszivesebben msnről is kijelentkeznék,elmennék a kocsmába és bebasznák mint a segg! Nincs kedvem beszélgetni senkivel.
Am. érdekes ismerőseim vannak.Fasz kivan egyesekkel.Nem tudják mit akarnak.Célozgatnak erre meg arra,aztán mik helyzet van semmi.Elegem van!
Valószinű h táborba se megyek,és még Ifire se jutok ki...Kül okok miatt.Ami azt jelenti h all summer itthon fogok punnyadni a gép előtt.Esetleg megyek kapálni XD Fasz tudja.
Ha belegondolok h a kis buzi meggöcsörödött emofaszok és pinák mindig ilyenek...röhögnöm kell :D Ritkán van ennyire SZAR kedvem,de ha elkap akk kerüljenek.H mi a faszért irom ezt le? XDXD Írok inkább egy újabb szaros verset,amivel ki lehet törölni a seggedet.
Am imádok káromkodni.Ha nem teccik 1000 boccs,és ha ez nem elég +még 1 anyamedve.
Pokolba fogok égni,ez már tuti,keresztény létemre :D De karácsonykor szoktam misére menni...meg néha húsvétkor.Am a pokol..hát nembánom,ott úgyis jobb a társaság.
Anyám útálja ha káromkodok,úgyhogy itthon szerbül v angolul darálom :D
Na,olyan hülye vok h lassan felvidámitom magam v mi XD FASZA!

Na,ha volt vki olyan faszagyeek h ezt a szart vévigolvasta,elismerésem! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat