Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

anna naplója


.boboo. [25195 AL], gazdája anna
Történetem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25195
Történetem

Ez egy kis történet, amit én írtam, és a TTK-ban a történetírón 2. helyezést értem el vele, remélem neked is, mint olvasónak tetszeni.Ha gondolod, add tudtomra véleményed, akár azt is megmondhatod, meh hány pontot adnál neki, egy 1-10-es skálán:


A cica család kirándulni megy!


Egy szép, kellemes nyári napon, egy kis cica család úgy döntött, elmennek kirándulni.Reggel már idejében csomagolni kezdetek, sátrat, ennivalót, asztalt, és még székeket is pakoltak, hogy jól teljen a kirándulásuk.A kiscica, a lány, már az autójukban ült, ami ott állt az udvaruk közepén és gyönyörködött a kilátásban, amit a felkelő nap, és annak sugarai nyújtottak.Még egy kis madarat is észrevett az egyik fa ágán, aki olyan szépen csiripelt, hogy csodálta, aki látta.De csupán egy bárányfelhő volt az égen, aminek olyan alakja volt, akár egy szőnyegnek.Nagyon szép volt minden, a kiscica még két apró pillangót is látott, akik körbeszállták a környező dombokat, völgyeket, és közben az ők kertjükbe is ellátogattak.A kiscicának volt egy testvére is, akit úgy hívtak, hogy Cirmos, a kislányt meg Cirmoska. Cirmos,még hátizsákját cipelte autójukhoz, aminek a tetején már két nagy bőrönd is volt.A cicamama éppen zárta be otthonukat, amikor a térképet böngésző nyuszipapa felkiáltott:

-Megvan!Ehhez a kis tóhoz megyünk itt ni.-mutatta kisfiának a térképet.-talán el is nyúlhat kicsit a kirándulásunk, talán még akár 2-3 napos is lehet.
-Hurrá!-kiáltanak fel a gyerekek, és most már Cirmoska sem a napot bámulja, hanem felkiált, testvérével együtt.
-Akkor siessünk!-szól cicamama vidáman, és az autóba hessegeti csemetéit.-Gyertek szépen.

Néhány perc alatt már készen is állnak, és útnak indulnak.Hátuk mögött hagyva gyönyörű házukat, ami még most is napfényben úszik.Kertjükből kiérve, a közeli tó felé indulnak, ahol nyugodtan tölthetik el a kirándulásukra.
Amikor megérkeznek, akkor gyönyör látvány fogadja őket.Még 3 hozzájuk hasonló cica család is ezt a helyet választotta, kirándulóhelyként.
A kis tó mellet egy patakocska is csordogált, aminek oly tiszta vize szinte hangtalanul csobogott végig a patak medrében.A közeli réten kiscicák játszadoztak vidáman, míg szüleik a sátraikat, csomagjaikat pakolták ki, és állították fel.

-Jaj ne!- harsant fel cicamama hangja vészjelzőn.-rossz bőröndöt hoztunk el! Ebben ne sátor van!
-Akkor mi? - kérdezi cicapapa.
-Hát az az ajándék, amit Cironiának szántunk születésnapjára, 4 jegy a Hawaii szigetekre.
-Ezt szántuk mi Cironiának?
-Hát persze, de most tehetünk egy kitérőt a Hawaii szigetekre a jegyek társaságában...-mondja huncutul cicamama.
-Rendben!-szól a család többi tagja, beleértve Cirmoskát is, aki mindig a kilátással van elfoglalva.
-Akkor, mire várunk, Hawaii-ra fel!

A cica család elindult a reptér felé, ahonnan pár perc múlva indul majd a gépük.Sietnek is már befelé, de sajnos nem eléggé. Lekésték a gépet.

-Jaj ne!-mondja Cirmoska.-Ma nem fogunk sehová menni, úgy látszik.
-Menjünk haza, majd holnap újra jövünk, de akkor már inkább a kis tóhoz, és sátorral felszerelkezve.

-Anyu!-szól izgatottan Cirmos.-Nem mehetünk el sátor nélkül ma a kis tóhoz, hisz ott olyan kellemes.
-Ha van kedvetek, de akkor este haza kell mennünk.-szól szigorúan cicapapa.
-Nem baj! Menjünk!

Elindultak hát újra a kis tóhoz, de immár sátor nélkül.Amikor megérkeztek, akkor ugyan az a látvány fogadta őket, mint pár órával azelőtt.A gyerekek azonnal csatlakoztak a többi kiscicához, és játszottak együtt , vidáman.
Cicamama és cicapapa , meg kitaláltak valamit, valamit, ami megmentheti a kirándulásukat.Rögtön szóltak is a gyerekeknek:

-Talán aludhatnánk hálózsákokban, sátor nélkül is, elvégre is nyár van-szólt cicamama.

-Ez nagyon jó ötlet- vágták rá a cicák egyhangúan.

Tovább játszadoztak társaikkal, és amikor eljött az este, boldogan tértek nyugovóra, és kívántak egymásnek jó éjszakát...
By: Anna :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat