Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsófi naplója


Szofi tevéje [303620 AL], gazdája Zsófi
Bemutatkozás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/303620
Bemutatkozás

Helló!
Nináról:
Ninát egy régi gépen csináltam,ahol csak NAGYBETŰS billentyűzet volt.Azt a nevet adtam neki,hogy NINA,de mivel volt már ilyen,átváltoztattam NINAbabává.Később játékból átváltoztattam Zoeyra,de mikor vissza akartam csinálni,foglalt volt a név.Azután 1.NINAbaba lett belőle,s mivel ez hülyeség,később elneveztem Nina Carlos-nak,egy kitalált HP-s szereplőnek.Nina a legelső tevém,csak ő az örök időkig szuperteve,csak neki van datija,ő tanulta a legtöbb trükköt,ő a legöregebb tevém és a kedvencem az összes tevém közül.Datit nem ad ő se,és én se.

Bellatrix88[73882 AL]:Becenév:Bell Legeslegjobb barátnőm.Kviddicsező társam.IMÁDOM!Haja szála meggörbűl,a fejed a földön landol.
Perselus Piton Prof.[95686 AL]:Becenév:Piti Kedves hitvim,gazdája Vera a legeslegjobb barátnőm(igen,ő is··).IMÁDOM!Egy újjal hozzányúlsz,meghalsz!
.:Attyla:.[266560 AL]:Becenév:Atty Mugligyűlőlő barátocska.Együtt idegesitjük őket.:D NAGYON SZERETEM!Baja esik,szétmarcangollak.
Pet-i[273616 AL]:Becenév:ööh..Peti?o.oMost már figyelmes jóbarát.SZERETEM(na jó,nem úgyxD)!Bántod,véged.
Mizi spielen[146662 AL]:Becenév:Mizi A népes spielen család egyik tagja.Bellácska hitvije.Jó bari.SZERETEM!Meghúzod a haját,lehúzom a gatyád.
len[160015 AL]:Becenév:nincs.Nővér*-*.Édes,mint a cukor.xdIMÁDOM!Haja szála meggörbűl,véged!
MercCc[71566 AL]:Becenév:Vira,Merci Karaván szépe*-*Peti lelkitársa.xdSZERETEM!Hozzányúlsz rossz szándékkal,Peti és én kinyirunk.xd
Gémkapocs[166256 AL]:Becenév:Andris,de inkább Gémkapocs.··Sokszor veszekszünk,lehányjuk,megvicceljük és kinevetjük egymást,de azért jó barik vagyunk.:DNAGYON SZERETEM!Megbántod,meghalsz.
Ha valakit lehagytam szóljon.;D
~Frissitve:2oo9.o8.o5~



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat