Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melvi naplója


Skizofrén [198746 AL], gazdája Melvi
2009-08-19 5let kasszára byMuki

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198746
2009-08-19 5let kasszára byMuki

Már a chates gyűlésen is megemlítettem, hogy lenne egy 5letem közös kari kasszára – már ha van rá igény, én biztos tennék bele néha-néha – ahová betehetnénk a fölös datijainkat, hogy ebből lehessen versenyeket, játékokat finanszírozni.

Ezek a versenyek persze nem ilyen lottóhoz hasonlóak lennének, sokkal inkább a tehetségkutatóra vagy a tevekereső bajnokságra emlékeztetnének.

A kasszába való behelyezés valahogy úgy történne, hogy akinek van felesleges datolyája, az megírja a kasszásnak (na jó ez úgy hangzik, mint a kaszás xD) szal a könyvelőnek, aki ezt szépen vezeti és számon tartja, és ha vki(k) rendez(nek) egy versenyt, szólnak neki, hogy szükségük lesz datolyára.

Ő szépen válaszol, hogy éppen tud-e fizetni a győztesnek, esetleg helyezetteknek, vagy nincs lehetőség díjazásra. Ha vége a versenynek és a nyertes kaphat datit, akkor a szervező megírja a könyvelőnek h kinek kell küldeni a datit, a könyvelő pedig megírja annak, aki „behelyezett” a kasszába, vagyis van fölös datija, hogy kinek mennyit küldjön a félretett-ből.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat