Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

................. naplója


Lukrécia. [234353 AL], gazdája .................
Ilyen vagyok!??

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/234353
Ilyen vagyok!??

Kigyó:

Magabiztos, határozott, és vonzó ember. Elképzeléseihez ragaszkodik, van benne elég kitartás, hogy meg is valósítsa terveit. Ő az, aki valóban tudja, mit akar. Fontos számára az intellektus, kedveli a magasröptű beszélgetéseket.

Mások tanácsait nem szívesen fogadja meg, inkább saját feje után megy. Nehéz helyzetekben is képes tiszta fejel gondolkozni, és az érzelmeket a háta mögött hagyni. Hisz abban, amit csinál. Barátaiért mindent megtesz, de ha valaki eljátssza a bizalmát, annak nem kegyelmez.

Olyan munka ideális számára, ahol önállóan tud dolgozni, és saját döntéseket hozni. Jó problémamegoldó képességgel rendelkezik, bármilyen szervező, tervező munka megfelelő számára.

Szerelmi élete változatos, mivel a Kígyó igazán csábító teremtés, vonzerejének nehéz ellenállni. Ha szerelmes lesz, akkor nagyon kedves és odaadó tud lenni, és féltve őrzi, sőt szinte birtokolja párját. Sokszor rendez féltékenységi jelenetet. Nyugodt, családi otthonban találja meg boldogságát.


Bika-kigyó:

A Bika Kígyó a Kígyók közül a legtermészetesebb típus. Vonzó, elegáns megjelenése és személyes varázsa segítségével szinte mindent elér, amit csak akar. A memóriája tökéletes, biztosak lehetünk benne, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét.

Könnyed, vidám, jó humorú ember, aki valahogy mindig benne van minden szórakozásban, viccelődésben. Felfigyelnek arra, amit mond, minden összejövetelen ott a helye. Legyen az munkahelyi, vagy baráti társaság, sokszor kerül a figyelem középpontjába, amit kifejezetten élvez.

A Kígyó intuitív, diszkrét, a Bika pedig a földön járás képességét adja meg számára. Szakmailag és szerelmi hódítások terén is sikerekre számíthat, mivel jól fel tud mérni minden helyzetet.

Akkor kötelezi magát, amikor úgy dönt, hogy véget tud és akar vetni hódításainak, és kizárólag szerelmére koncentrál. Ennek ellenére is előfordul, hogy a hosszú kapcsolatban nem marad hűséges.

Föld:

Racionális, gyakorlatias és megbízható. Ésszel gondolkozik, nem hagyja, hogy érzelmei eluralkodjanak rajta. Intelligens és alapos.

Jól osztja be pénzét és idejét, életét remekül szervezi. Minden lépést előre megtervez, amelynek eredménye a biztos siker. Nem túl nagy kreativitással rendelkezik. A föld elem a középpont, a semlegesség jelképe. Az elemek körforgása szerint a föld elem élteti a fémet és uralja a vizet.

Bika:

Nyugodt, stabil, kitartó ember, aki mindig az állandóságot részesíti előnyben. Döntéseit, cselekedeteit megfontolja, biztonsági játékos.

Kisugárzásában van valami elbűvölő és a harmonikus, nem csoda hogy szeretnek a társaságában lenni. Fontosak számára megszerzett javai, ragaszkodik is mindenhez, amit ő maga teremtett meg. A feladatokat az elejétől a végéig módszeresen és állhatatosan elvégzi.

Fontos számára a testi kontaktus és a fizikai világ örömei. Nagyon szeret enni! Vonzza minden, ami szép, a művészet, a zene. A megfontolt, kényelmes tempó jellemzi, nem kapkod, sőt a sürgetés, siettetés kifejezetten idegesíti. Gyakorlatias, nem szereti a pazarlást, és magasra teszi a mércét. Ragaszkodik elképzeléseihez, makacs természet. Kerüli a kockázatot, főként, ha pénzügyekről van szó.

Munkájában vezetőként és beosztottként is tud érvényesülni. Kitartó, szorgalmas és lelkiismeretes. Kollégáival jó kapcsolatot alakít ki.

Házasságra hosszas megfontolás után szánja el magát, igyekszik különböző helyzetekben megismerni a partnerét, alaposan megismerni hűségét, tűrőképességét, áldozatkészségét. Párjának őszinteséget, hűséget és forró érzelmeket nyújt. Rendkívül kellemes, szórakoztató társ.


Ikrek holdjegy

Az Ikrek Holdjegyű ember a testét és az eszét egyformán megmozgatja. Az ideje egy részét tanulással, a többit társaságban tölti. Előfordul, hogy egyszerre több otthona is van, élete során sokszor költözik. A változás, az utazás lételeme.

Imádja szórakoztatni a társaságát, jó humorérzékkel és előadóművészi tehetséggel rendelkezik. Képes bárkit levenni a lábáról. Minden helyzetben jól feltalálja magát, gyorsan cikáznak a fejében a jobbnál-jobb ötletek. Az érzelmek önmagukban nem nagyon kötik le, csak akkor, ha valamilyen észérvek is kapcsolódnak hozzájuk. Nem lelkizős típus, és ő sem szereti, ha valaki a problémáival „traktálja”.

Vonzódik az irodalomhoz és a tudományokhoz, az Ikrek Holdjegyű emberből sokszor válik író, költő, vagy tanár. Sokszor egy időben több dologgal is foglalkozik, pont ezért hajlamos hűtlenségre is. Kiváló intellektuális és kommunikációs képessége miatt erre általában nem derül fény.

Vízöntő aszcendens

A Vízöntő aszcendensű ember egyéni stílusú, szabad és spontán. Rendkívüli újító képességekkel rendelkezik, tele van ötlettel.

A kiszámíthatatlan Uránusz fennhatósága alatt mindenek felett független és eredeti. Minden újdonság érdekli, lelkesen vág bele új tervek megvalósításába. Kevés barátja van, de ők nagyon kitartóak. Az igazság harcosa.

Előfordul, hogy ideges, kiszámíthatatlan, nyugtalan, túlhajtja magát, és ez idegrendszerére is kihathat. Nem túl érzelmes, viszont kifejezetten érzékeny lehet bizonyos helyzetekben. A saját útját járja, önfejű és sok esetben meggondolatlan is.

Megjelenése feltűnő, ruhája sokszor extravagáns. Termete arányos, haj- és szemszíne világos. A vízöntő aszcendensű nők haja legtöbbször festett.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat