Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ágika. =) naplója


~BlackGirl~ [31008 AL], gazdája ágika. =)
2009-11-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31008
2009-11-24

Na szóval. Megint visszatértem. :)
Ééés jó kedvem van. :D Mert ma kaptam egy 4-est föciből és holnap nem írunk semmilyen izééét! :D Szal nem kellett tanulniii! :) Csütörtökön lesz egy matek doga,de arra majd holnap tanulok. Pénteken meg péntek lesz,és az olyan péntek,hogy nagyon és akkor már minden mindegy... :D Péntek este már Friends&Hard(kedvenc kocsmám neve)&rock&csocsó és jeeee! :D Szombaton meg délben indulás Horvátba lakodalomba. Áááá. Nem sok kedvem van menni,de majd valahogy túlélem. Az bánt legjobban,hogy akkor szombat este nem mehetek Hardba. :( Vasárnap meg már nem lehet. Brühühühüüü :'( Na mindegy,egyszer csak kibirom...
Amúgy most épp fekete esküvői ruhákat nézek. :) Nekem,ha lesz egy elmebeteg aki feleségül vesz,akkor fekete ruhám lesz és Metallica fog szólni :) A fater biztos ideges lesz,és majd Rammsteint akar Metallica helyett :D vagy Nightwisht,de nem baj,az is lesz! ;)
Ja,és három fiam lesz :D Van jelentkező az apaságra,de utána egyedül kell őket nevelnem. De akkor is három fiam lesz! :D Azt mondta,hogy ha kell,akkor csinálunk tizenhármat. :D Az azért sok lesz... :D De akkor is három fiam leeeesz! :)
Most megyek beszélgetek egy kicsit az ősökkel... Elő kell hoznom nekik a Rammstein koncertet ami májusban lesz... :D

Csáá emberkék :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat