Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fanna naplója


@xxx@ [328520 AL], gazdája Fanna
2009-12-22 Karácsonyra...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/328520
2009-12-22 Karácsonyra...

"A karácsonyfa alá tedd oda a szíved! Csomagold be türelemmel, gondoskodással. Legszebb dísze a megértés legyen. A szeretet selyem szalagjai gyöngéden fogják körbe, ne szorítsák, hagyják dobogni!
Dobogni azokért, akiket szeretsz. A karácsonyeste gyertyafényes ragyogásában, a felcsendülő betlehemi ének ritmusát, felveszi majd a szívek dobogása, s a szeretet himnusza égi zenekarrá fogja őket össze.
S akkor csukd be a füled! Zárj ki minden külső zajt, csak a szent zenére figyelj! A belső hangokra, a pillantások melegségére, az érintések apró szeretetosztó szikráira. Keresd meg magadban a boldogságot, hogy, aztán ha megtaláltad, másoknak is adhass belőle. Saját bűnbánó lelked adjon feloldozást szeretteidnek mindazokért a bűnökért, melyekkel megsebeztek. Oldozd fel magad a békétlenség igájából, légy egy pillanatra újra gyermek, aki még képes megcsodálni a fenyő zöldjének örökkévalóságát, a szemekben visszatükröződő gyertya fényét, a csillagszóró múlékony csodáját.
Légy gyermek erre az egy estére, engedd, hogy simogassanak, hiszen vágysz rá! A te kezedbe is beleszületett a simogatás képessége, ne engedd kihalni belőle! Adj magadból másoknak, hogy te is kaphass! A szeretni tudó szív megcáfol minden törvényt, hiszen minél többet adsz belőle, neked annál több marad. Ha tiszta szívvel adni tudsz, akkor te leszel gazdagabb. De elfogadni is tudj! Fogadd el a feléd sugárzó szeretetet, gyűjts magadba minden érzést, amely melegen tarthatja a mindennapok fagyos monotóniájában a lelkedet.
A karácsonyfa pompázó ágai alatt fogd meg szeretteid kezét, és érezni fogod, ahogy az angyal megérint szárnyaival. " /Sz.E./



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat