Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Hajni naplója


bubba [325447 AL], gazdája Hajni
Vágyak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/325447
Vágyak

2010.január 2. szombat
Az embernek vannak vágyai.És ez igy van rendjén.Milyen unalmas lenne a világ, ha csak úgy élnénk, egyik napról a másikra, és sodródnánk az árral.Persze sodródunk igy is, csak nem olyan nagyon.A vágyak fontos részét képezik az életnek.Ha ezek nem lennének, akk biztos hogy nem járnánk iskolába, és nem is dolgoznánk, mert azt mondanánk: minek?.És a szomorú, hogy igazunk lenne.Ezért most leirom a vágyaimat, ezzel is bizonyitva, hogy nem vagyok nemnormális (na jó, talán egy kicsit, de ennyi kell.egyébként én is imádom a hozzám hasonló"beteg" embereket. =) ).Sok vágyam van, de a legfontosabbakat, és a legbetegebbeket leirom. XD
(a sorrend nem számit)
1.boldogsááág (ebbe minden beleszámit:szeretnek, és én szeretek, jó egészség, megfelelő anyagi helyzet..)
2.férj, gyerekek, naaagy ház (a ház elhanyagolható, ha van az első kettő.de ha lehetne, akk jó lenne....)
3.nászúút (ha lehet olyan helyen, ahol foci EB vagy VB van, vagy esetleg F1-es futam..... )
4.utazáás (tök jó lenne, bejárni a fél/egész világot, de a következő városokba/országokba létfontosságú eljutnom:
-Prága-sztem csodaszép egy város, és messze sincs
-Valencia, Spanyolország-ez az az ország, ahova ha nem jutok el,...én nem is tom mi lesz.Valószinűleg elterülök a földön és sikitok....Valencia meg hát...ott a focicsapat, meg Villa, kell ennél több?! =)
-London- mért ne?
-Párizs- ha már London itt van, szegény Párizst se hagyhatom ki, még rossz néven venné....
-San Francisco-hát a Golden Gate-ért akárhova elmennék
-Los Angeles-ha már Amerikában járok, beugrok pár hirességhet egy kávéra =)
-India- gyönyörű egy hely lehet
5.örök élet-na jó.ez hülyén hangzik bevallom.És nyilván nem is lehetséges.De ha az is lenne, akkor is öregednék.Én viszont csak őgy lennék hajlandó örökre ezen a bolygón maradni, ha 20-25 éves lehetek végig.Mert igy aztán...most komolyan: nem lenne jó, végig itt lenni?Látnám azt, hogy hova jut a világ, lehet hogy még gondolkodó robotokat is látnák, és itt lennék a teljes megsemmisülésnél, az apokalipszisnél.Am szerintem még nem 2012-ben lesz.
6.Hát jó lenne leérettségizni,meg utána egy jó fősulit találni, azután meg állást.Mert valamiből meg kell élni...
7.myvipen igazoljon már vissza a buszos srác, akivel szinte mindig egy busszal utazunk reggelente, meg néha visszafele is, de reggel mindig.Pedig jár fel vipre.Most meghalna, ha visszaigazol???Sztem nem, szal jó lenne, ha végre kattintanál 2-őt.Köszönöm!
8.jó lenne ha tudnák gitározni, zongorázni, és szépen énekelni, mert ezzel a hanggal, csak irtani lehet a közönséget, nem ott tartani.
9.ujabb lehetetlenség: olyan hitelkártya, amiről sose fogy el a pénz :P
10.-végtelenig.Még van egy csomó, de szerintem már nincs annyi karakterem.Meg több hirtelen nem is jut eszembe, de ha bevillan, akkor megörökitem itt.
Na asszem a lényeg itt van, mára ennyi elég is, meg már úgyis indultam, csak mondom:áh, ide még irok egy szép bejegyzést a vágyakról, hogy innen is megismerj.Mert lehet, hogy nem tudod, hogy pontosan hogyan nézek ki, de ezekből sztem sokkal jobban megismerhetsz.Megismered a gondolkozásomat, megtudod a véleményemet egyes dolgokról.És ez sokat elárul.Na télleg lépek.Aviszontlátásra!
♥Hajni♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat