Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Haru naplója


Sa Ram [224813 AL], gazdája Haru
Tsugumi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224813
Tsugumi

Tsugumit otthagyta az a báká az út közepén. >.< T^T Ennyire szomorú véget... Mennyire mondogatta a hapsi, hogy szereti Tsugumit és akkor elfut. Jó, oké, biztos shockot kapott a látványtól, meg úgy az egésztől, de legalább egy mentőt hívott volna. Rendben, lehet, hogy kiderült volna a kapcsolatuk, de.. legalább talán nem halt volna meg. Még kislány volt!! o(>W<)o De még mindig nem értem, miért ugrott ki Tsugumi az autóból. Oké, hogy elsuhant mellettük valaki, de ki volt az??! Nem tudtam rájönni. Az osztálytársa? Vagy a hapsi? NANIIII?! Nande?!!

Ah, matektanár végre egyszer normális volt... Végre. És holnap írjuk a TZ-t, én meg azt hittem, hogy ma. De nem baj, mert tuti, hogy tök szarul sikerült volna. Megcsináltunk egy feladatsort és a megcsinált 5 feladatból 3 lett jó. De a 4-es nemtom miért nem, úgy csináltam, hogy mutatták, így csináltam meg múltkor a házit is........ na mindegy.

Ma infón az Apartment 1303-mat néztem. Szerintem pocsék film. Egyáltalán nem volt félelmetes, pedig horror. Bár lehet, hogy azokban a részekben lett volna az ijesztgetés, amit már nem láttam. Mindegyis. Olyan, mint az Átok... Az Apartment-et kéne megnézni. Na az halál horror. Ugyanaz, mint amit most leírtam, csak koreai és tééé~nyleg félelmetes. Vannak hullák, szellemek, meg minden, ami kell. :D

Aktuális zene: (hát így Apartment, meg minden, szóval...)
the Gazette - Chizuru [<333333]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat