Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Milla naplója


Hagymácska3 [282202 AL], gazdája Milla
2010-01-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282202
2010-01-25

Hétvége! Viták,problémák a lakásban,szombaton egyedül,valszeg Zs csajozott,erről később...
Voltunk táncolni,az nagyon jó volt! Istenien éreztem magam,elfelejtettem arra az időre az összes gondomat!Úgy ölelt,csókolt,meg volt őrülve értem!Jól esett!Nőnek éreztem magam a huszonévesek között...:)
Itthon káosz,minden elromlik,nincs víz,fűtés,a radiátor kilyukadt,persze egyedül oldom meg,remélem ma beüzemelem,aztán nekiesek a csapnak is! Holnap jön Dani,lehet valami jó ötlete neki is! Palóc nyomul,már nagyon terhes!
János ma írt!Szeret,és bocsi de tényleg nem tud írni!Kérdezte az oktatást és a kórházat!Válaszoltam,ő már nem!:(
Épp ma reggel jutottam oda,lemondok róla örökre,semmi értelme,hogy kinlódjak életem végéig!
Zs! Tegnap kitett magáért!Beköltöztette a lakásába a volt nőjét!No comment!Magyarázkodott,előszedte minden tudását,úgy csűrte a dolgokat,hogy még nekem legyen lelkiismertfurdalásom,amiért én nem engedem segítsen egy bajba jutott embernek!Százszor elmondta ő milyen jó ember és különleges,és ez semmit nem befolyásol a kapcsolatunkban!Dehogynem!Nekem mégegyszer nem kell a kettős élet!Levágós az egész,szerintem már szombaton odacuccolta,azért jött késő este és nem mehettem vele délután,ahogy előzőleg megbeszéltük!
Nem vagyok hülye,bár azt hiszi, igaz sejti,hogy ráérzek a dolgokra,de azt nem érti meg,én már kijártam az élet iskoláját,tisztán látok mindent!
Picurnak írtam egy nagyon őszinte levelet az érzéseimről,nem válaszolt!Szerintem haragszik!!!
Nagyon sajnálom!Mindent sajnálok!
Rosszul vagyok,beteg,csalódott,kilátástalan minden,és nem akarok padlóra kerülni,fel kell állnom most azonnal!!!!Csak tömören a lényeg!:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat