Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hajcsi naplója


ecstasy [237917 AL], gazdája hajcsi
2010-01-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237917
2010-01-27

:)

Hát igen..változás nem sok...
Piccnek van 1 álláslehetősége...de Fóton van a betanulás...lehet, h biztosítanak neki szállást az 1 hónapos betanulás alatt és akkor egy hónapig nem látom :(, de nem akarom ,h miattam ne mennyen el...
Nemtom mások h vannak vele de én kicsit nehezen tűröm az elutasítást...biztos bennem van a hiba, de nagyon nem bírom én ezt így...úgy érzem csak gátlom...talán tényleg így van, nem tom.Állítólag a bak kioltja a kos lángját...ezért ne kombinálj földet tűzzel.
Voltunk hétfőn CSI kiállításon egy kis csodák palotájával összekötve ,nagyon yó volt, élveztem egész addig amíg el nem szédültem a labdázós-forgós izében..."blew"...utána elmentünk a mekibe és hazafelé még belefért egy kis billiárd...yó volt kikapcsolódni.
Múltkor megnéztünk a Westendbe 3Dben az Avatart...9ikén megnézzük IMAXban XD
Annyira szükségem van a változásra h 2 hetente más hajszínnel tündöklök...annyi mindent szeretnék elérni rövid időn belül ,h nem tom mihez nyúljak először.
Viszont vannak dolgok amik nélkül nem tok élni és nem is akarok...bár ez önzőség ,de akkor önző vagyok ,nem számít,de ha tudnám ,h másnak yobb lenne ha nem ragaszkodnék ennyire ,akkor elengedném...mennyi h*lyeséget összeírtam már megint...wáá

pucceee & pacseee



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat