Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

leiila naplója


higuaín [305737 AL], gazdája leiila
A fociról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/305737
A fociról

,,A labdarúgást mindig a nagy csillagok éltették. Gyermekorunkban, annak idején rajongással vártuk Puskásék, Deák Bambáék meccseit, és sosem mulasztottuk el, ha Matthews, Zebec, vagy más külföldi sztár jött a Népstadionba.
Így voltak a későbbi gyerekek, no meg természetesen a felnőtt szurkolók a következő évtizedekben Pelével, Rivérával, később Beckenbauerrel, Crujff-fal, még később Platinivel, Maradonával, akiknek minden megmozdulása óriási élményt jelentett.
A jelenkor drukkerei a televízió jóvoltából már szinte minden mérkőzésen láthatják Ronaldinho, Henry, Messi és társaik parádés cseleit, passzait és góljait. Én nagyon örülök minden olyan írásnak, amely a nagy csillagok életével, játékával foglalkozik. Ez a könyv a kor leganygobb sztárjait gyűjti csokorba. Ötven éve egy ilyen munkából kihagyhatatlan lett volna legalább féltucatnyi magyar labdarúgó, de huszonöt éve is befért volt két-három hazai kiválóság.
Nem az egykori válogatott labdarúgó, kitűnő újságíró, kritikus tévés szakkomentátor szervező hibája volt, hogy a Zsenális világsztárok első kiadványában nem találtunk magyar ladbarúgót. Most viszont már más a helyzet. Örömmel láttam, hogy három, valóban nagyszerű magyar futballista-Dzsudzsák Balázs, Huszti Szabolcs és Juhász Roland-is szerepel a névsorban. Bízom abban, hogy akik e könyvet a kezükbe veszik, egyetértenek velem és a szerzővel abban, hogy a három labdarúgónak helye van a legjobbak között."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat