Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

:) naplója


Parfümke [316623 AL], gazdája :)
Összevissza....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316623
Összevissza....

Na sziasztok!

Én még csak a karaván-naplómba írtam,dehát most elkezdem ezt is írni.Nem biztos,hogy sokan olvassátok a bejegyzéseimet,de képzeljétek el,hogy a www.horses3.eoldal.hu
(saját oldalam)
Szóval.....hát nagyon ürölök neki,hogy a menüpontokat színes villogóvá tettem.Amúgy alig hiszem el,hogy egyre jobban fejlődök ebből.Bocsi,hogy most ez a téma,de nagyon belelendültem.Imádok ide naplót írni.Kérek mindenkit,hogy akinek lapunk.hu-s oldala van,az írjon nekem levelet.
Nah,hogy végre egy új témát kezdjünk....Imádok chat-elni itt a teveclub Atomcseten.Jó,hogy létrehozhattam a tevémet.

Ez a levél a teveclub-nak szól:
Jajj,teveclub,ez a dizájn nagyon jó lett,és nekem nagyon-nagyon tetszik a teveclub!!!Főleg ez a felső menüsor...szóval nagyon jó!Az átlagos honlapszerkesztőkel nem lehet ilyet jót csinálni,csak a lapunk.hu-val,na meg a gportal-lal!Nagyon szép a teveclub.Ha a teveclub alapítója is elolvassa a bejegyzésemet,akkor lenne egy ötletem.Nekem is van egy virtuális neveldém (eoldal-as) és van rajta olyan,hogy ki lehet választani melyik utcában lakjon a lovad.Ha gondoljátok teveclub szerkesztők,akkor ti is csinálhattok ilyet az oldalra!

Ez a levél a teveclub-nak szólt!


Én már csak itt összeviissza írogatok,mert mint már mondtam,imádok ide írni.Mostanában szerencsém szokott lenni,de nyugi nem vagyok babonás.
Ha már ezeket a témákat megvitattuk,akkor azt is elmondanám,hogy tegnap összeházasodott a tevém,és a kiviiturmix teve!Tök jó,de ő sokkal idősebb teve,mint az ÉdiPiciFarkasBébi.ÉdiPiciFarkasBébi (mostantól Édi-nek rövidítem,mert hogy olyan hosszú neve van) szóval ő 6 napos zöldfülű.Sok tevém volt már,de ők kimúltak,mert nem volt rájuk időm.
Na....Kifogytam a témákból.....szerintetek miről írhatnék?
Karavánom: Bugyuta karaván
Honalpom (lovas) www.horses3.eoldal.hu <-Nevelj!!!
Na......akkor azthiszem mára ennyi.....de ha nagyon érdekel,akkor még azt elmondom,hogy megettem ma egy Calippo limon-lime jégkrémet:)

Sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat