Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Daanijel naplója


Daanijel [318190 AL], gazdája Daanijel
felhívás: 4.5év óta újra kint...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/318190
felhívás: 4.5év óta újra kint...

eljött az ideje ennek is:

-szavazatok:
1. Kezdjük ott, hogy ha nem ismersz, akkor koccolj le az adatlapomról kiskaller

2. kuuurvára leszrom hogy egyes százalékok alatt mi van, nálam 2 féle létezik. a 0% és a 100%. nincs se 80 se 60 se 40 se 20..

3. ha egyszer szavazol, legyen értelme. hiába szavazol le, ha egyszer nem ismersz. ezt előítéletnek hívják te bunkó. és akárhogy is nem tetszett az adatlapom, és ilyen 30-60% ozol, én 5 ször adok 0-t.. lehet gyerekes, mert visszaadni sem tudod,(nem kell nagy ész hozzá mit kell csinálni).. bár ha ismeretlen szavazásra adod a fejed, akkor megbizonyosodhatunk arról is, hogy az adatlapod sem az igazat mutatja, ergo gagyi vagy, és felháborodsz, ha valaki jogtalanul szidja a kamu énedet, amit itt felvállalsz...

4. leegyszerűsítve, ha buuuzi vagy és tudod hogy a lányokat szeretem, akkor hagyj élni, és ne piszkálj egy 30-60% okkal, inkább dugd az ujjad a seggedbe, de jó mélyen.

5. ha a kislányok lelkében is kárt okoztam: (pónik szidása, tvajlajt ócsárolás stb.) akkor előre elnézést, de ha már leszavazol, akkor 0-t és ne 10-90 köztit, különben a lovadból kolbászt, a meleg vámpíros dvd-dből agyaggalambot csinálok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat