Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágota:D naplója


Ágo:D [127699 AL], gazdája Ágota:D
2010-09-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127699
2010-09-17

Elöszo:Barna,azért mert ez a történet rossz volt....

A kossuth nap
A mi iskolánkban,van egy olyan szokás hogy minden év elején szerveznek Kossuth-napot,azért mert az iskolámat ugyhivják:
Debreceni Egyetem Kossuth Lajos gyakorlo Általános Iskolája.Huuuh,hosszu neve van nemigaz?Hát mi csak a Kossuth-nak szoktuk hivni.Mindig a Vekeri tohoz megyünk...hm csodálatos hely. plédeket viszunk a füre leteritjük és oda még társasjátékokat is lehet vinni.És ott a plédünkön játszani meg minden.És még ott volt egy másuoka is amin volt egy olyan rész hogy ott eg ilyen "sétálo" rész.oda a legjobb letenni a plédeket és ott lenni.Az egy ilyen erödféleség.A régi osztálytársaimmal mert hogy már 5.-es vagyok és szétvált az osztály mindenki máshová ment,szoval a "régi" lányokkal mindig ugycsináltk hogy amikor megérkeztünk akkor a lányok közül valaki otthagyta a cuccát a többi lánynál [ez többnyire én voltam....] és rohant a mászokára még a fiúk elött.Oda letáboroztunk,néztük a tavat békákat,siklokat ...stb.Az a négy év elején egy nap ezzel tölt el egy csodálatos nappal.[sohaj]
De ma....a 7 állomás amire mentünk az szörnyü volt.mert hogy 7 állomás van. És mind a 7-nél feladatok.A feladatok jok voltak de a többi rossz.Egyfolytába gyalogultunk.Ami nagyon jo volt az a votanikus kert az tetszett nagyon de az ut....Egyfolytában zuhogott mindenki áttázott.A 7. állomás végén mindenki hazavágyott. a kapucnilyaink átáztak igy a fejünk,a hajunk is.Engem anya az állatkertöl hozott haza.Mert olyat is lehetett.Nem mentünk amugy be az állatkertbe.Egyébként ezért nem voltam szomoru mert már millio meg 1-szer voltam ott.
Anya falvett a táskám is sáros volt. Anya elvitt a dolgozojában ami mondjuk jo volt mert gépeken dolgoztak és egy kicsit gépezhettem.
Mentünk a kis fiutesomért a suliba,a nagyobbik fiutesom már otthon volt ö is szétázzott meg a kicsi is mint én.
A kisteomért egyedül mentem fel.amikor mentünk ki akkor a tesomnaka lába nagyon fájt a sok gyaloglástol.
hazaértünk végre.akkor otthon a kis Szafficicám mg az anyukálya akit kisgyermekkora ota gondozok és szeretem Pic pic. Pic pic mindig dorombolva vár mert nagyon szeret,anya azt mondta hog ö még nemlátott ikyen ember-állat barátságot. Met a cia nagyon szeret és én is öt.És a kisláyna ugyanug néz ki mint Pic pc kiskorában:] Meg Pic pic nek még volt három fia egy rövidszörü ,meg egy hoszuszörü sárga cicája plkusz egy fekete rövidszörü.
A rövidszörü kiscicák a mmámbál vannak a két hosszuszörü meg nállunk.ja igen Szaffi hosszoszörü mint az annyja.:]
tehát hazaértünk anya visszament dolgozni én kajálni kezdtem.
Utána Pizsamába öltöztem és megágyaztam nagyo korán.
Az iskola az egy szuper iskola üzenem mindenkinek odajárjon csak ez az eggyetlen Kossuth-nap rossz volt.
Na hello!Ágota:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat