Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Móni naplója


mazsola27 [203216 AL], gazdája Móni
2010-09-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/203216
2010-09-27

Milyen az a külső, amitől beindulnak a férfiak?

Mottó: A férfiak a termékeny nőkhöz vonzódnak.



A legtöbb nő a saját külsejével kapcsolatban hajlamos a két véglet egyikébe esni.
Vagy túl sok figyelmet fordít rá, vagy túl keveset.

Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy a férfiak a nőies nőket szeretik. Őket leginkább az vonzza, ami nekik nincs. Lágyság, puhaság, gömbölyű formák, törékenység.

A legtöbb férfi szerint az álomnő dús, hosszú hajú, hibátlan fogsorú, mosolygós, karcsú derekú és gömbölyű csípőjű, fenekű és mellű.

Kedves, humoros, van egyénisége és kisugárzása, gondoskodó és gyengéd.



Ma a nőies külsőt vesszük szemügyre, holnap a belső tulajdonságok következnek.



A férfiak a termékeny nőkhöz vonzódnak

A férfiakat azért vonzza a szépség és fiatalság, mert tudat alatt a termékeny nőkhöz vonzódnak. Úgy vannak genetikailag beprogramozva, hogy minél több utódot nemzzenek. Genetikailag a fiatal és egészséges nők a legalkalmasabbak a teherbeesésre, az utód kihordására és megszülésére.

Azok a nők, akikben sok a női hormon, vagyis termékeny korban vannak, általában hibátlanok és fiatalok. Aztán a kor előrehaladtával egyre kevésbé lesznek hibátlanok és fiatalok…

A jó hír az, hogy nem fontos a valódi termékenység: ha egy nő ápolt és nőies, mindegy hány éves, akkor is nagyon kívánatos tud lenni a férfiaknak. A saját korosztálya férfiai vagy az idősebb férfiak biztosan nagyon vonzónak fogják találni. Sőt, fiatalabb hapikat is képes magához vonzani.



A fiatalság mítosza

A mai nyugati világ a fiatalságot bálványozza. Míg régen (és ma is) egyes kultúrákban az idősek nagy tiszteletnek örvendtek, manapság mindenki fiatal akar maradni.

Milliárdokat keresnek a szépségipar bábmesterei, akik a szépség és fiatalság forrását kínálják az emberek tömegeinek.

Szó se róla, fiatalnak lenni jó. Főleg, ha az idősebb kort a betegséggel és a szegénységgel azonosítják.

De vonzerő tekintetében a fiatalságnak nincs akkora jelentősége. Egy ötvenes hapi egy huszonéves nőre leggyakrabban a lányaként tekint, nem pedig lehetséges partnerként.



Szépség

A férfiak egyet biztosan nagyon szeretnének. Hogy a nő, akit szeretnek, ne változzon meg.

Ne szedjen fel az esküvő után 2 évvel 15 kiló pluszt, és ne vágassa le gyönyörű, derékig erő vörös loboncát, mondván, hogy a rövid haj praktikusabb.

Ne úgy viselkedjen, mint aki elérte minden célját az esküvővel, és most már nyugodtan lazíthat és elhanyagolhatja magát.

A férfiak azt is nagyon utálják, ha a szexi, csipkés alsóneműket felváltják a nagymama (hatalmas, pamut, ronda) bugyik, kinyúlt melltartók, a szexi hálóingek pedig pizsamára cserélődnek, zoknival párosítva.

Ezek után egy férfi joggal érezheti, hogy egy kicsit meg lett vezetve.



Péternek 90 kilós a felesége. Szült két gyereket, azóta nem tud megszabadulni a túlsúlyától. Péter szereti őt, és hálás neki, amiért megajándékozta gyermekekkel.

Péter nem piszkálja a feleségét. Csak nehezen tudja megkívánni. Egyszerűen nehezen áll fel neki. Ő egy 50 kilós nőbe szeretett bele. Mindig is a vékony nők vonzották.

Titokban arról álmodik, hogy a felesége újra 50 kilós lesz. Bár egy 60-nal is kiegyezne.



Ne értsél félre: vannak férfiak, akiket kifejezetten a duci nők vonzanak. A nagyapám nagyon szépnek találta a nagymamámat, aki sosem volt egy soványság. Már lánykorában is volt vagy 70 kiló. Nagypapi bolondult érte.

A mamám sose fogyott le. Szerencsés volt abban, hogy a férjének kifejezetten tetszettek a párnácskái.

A nagypapám meg szerencsés volt abban, hogy az, ami tetszett neki a nagymamámban (a gömbölyűsége), az nem változott később sem.

Én az 50 kilómmal kórosan sovány voltam az ő szemében.



Ápoltság

Ha eddig nem volt szokásod, hogy odafigyelj a megjelenésedre, kezdj el figyelni rá.

Ha nincs párod, akkor azért, mert bármikor találkozhatsz egy jó pasival, és az elég gáz, ha akkor zsíros a hajad.

Különben meg úgyis akkor fogsz összefutni régi iskolatársakkal, netán az exeddel és az új barátnőjével, amikor csak magadra kaptál valami kinyúlt göncöt, és kócos hajjal átugrottál a kisboltba.



Ha van párod, akkor meg kutya kötelességed a legjobb formádat hozni. Sok év után is. Ne legyél olyan, mint a legtöbb nő, aki elslamposodik az évek múltával.

Hadd lehessen büszke Rád a párod! Hadd mutogathasson büszkén az új ismerősöknek (és közben gondolja azt: látjátok, milyen jó nőm van?)

Nem kell szépnek és fiatalnak lenned. Csupán hozd ki magadból a legjobbat. Törekedj arra, hogy a lehető legjobban nézz ki.

De ne ess túlzásokba. Ugyanis a szép külső egyáltalán nem biztosíték a boldogságra. Ahhoz más kell. De erről majd legközelebb.



Mottó: A férfiak azt szeretnék, hogy a nőjük ne változzon meg



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat