Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Natalii naplója


Lady Verona [122135 AL], gazdája Natalii
2004. október 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/122135
2004. október 23.

Halihó!

Ma írok először a naplómba. Sosem vezettem naplót, hát egyszer mindennek eljön az ideje.
Reggel 8 óráig aludtam, majd tesómmal együtt megfőztük az ebédet (húsos töltött palacsinta, kelkáposztafőzelék), kitakarítottunk. Mivel állandó fáradság gyötör, délután aludtam egy órát körülbelül, most meg tessék itt van az éjjel és nem tudok aludni... :)
Fogyokúrázom. A 4 napos diétát követem. Első nap ehetek husit, a második nap csak zöldséget vagy riszt fogyaszthatok, a harmadik nap lehet enni tésztát és a negyedik napon csak gyümölcsöt. 90 napig tart a fogyókúra, mostanra már túl a felénél járok... Ma gyümölcs napom volt, úgyhogy nem ehettem abból a sok finomságból amit délelőtt főztünk, de majd holnap bepótolom. Ma méreckedtem reggel, már 55 kg vagyok és ez jó! :) Ha minden jól megy december 12-e körül vége a diétámnak. Az jó is karácsonykor már ehetek rendesen! :o)
Keresem az egyik legkedvesebb ismerősömet itt fenn a teveclubbon, láttam az előbb még a tevéjét látogatta meg. Lassan megyek a jatek.hu-ra hátha ott összefutok vele.... Mára ennyi jutott eszembe amit fontosnak tartottam leírni!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat