Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rózsa Kristína naplója


Kikuąka [130749 AL], gazdája Rózsa Kristína
Bemutatkozásom 2.rész

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/130749
Bemutatkozásom 2.rész

Hát sziasztok!Újra itt vagyok és írok nektek!De először egy kis ismétlés!

Mi is volt az 1.bejegyzésemben?
Pár mondatban bemutattam magamat!Ha tetszett olvasd el a 2.részt!!!
Suli:
A Dunajská Luľná-n található általános iskola diákja vagyok.Kora reggel 6:45-kor indulok,hogy időben beérjek.Jelenleg az egyik 5.osztályba járok.Mindegyik tantárgyat szeretem,de kedvenceim a matek,a rajz és az angol.
Családom:
Egy háromtagú család tagja vagyok.Anyukám Rózsa Éva,Dunajská Luľná-n dolgozik titkárnőként.Apukámat Rózsa Zoltánnak hívják,szintén Dunajská Luľná-n dolgozik,számítógépes szakemberként.
Idáig Luľná-n laktunk,de most Dunaszerdahelyre költöztünk.Egy szép,lila,földszintes kertes házban lakunk.Mint már az előző részben is említettem van egy kutyusunk Liluka(máltai selyemkutya)akit nagyon szeretünk és bent lakik velünk a házban.Van egy nyuszim is Pompomka(fehér nyuszi)akit szintén szeretünk.A 'lakhelye' az én szobámban van.Áprilisban fogunk venni még egy kutyát,méghozzá egy farkaskutyát.
A szobámat imádom.Pontosan olyan amilyet mindig is szerettem volna.Van egy nagy szekrényem,ágyom,íróasztalom(sulicuccokra,sminkekre,ékszerekre stb.),és egy könyvesszekrényem.
Ez volt a 2.rész,holnap ismét írok nektek,mert szeretném ha megismernétek.Aki a bemutatkozásom alapján szimpatikusnak gondol,írjon nyugodtan,mert szeretnék barátokat szerezni.Várom a jelentkezéseteket!
Kika






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat